Haber Detayı
04 Ağustos 2020 - Salı 21:37
 
Malatya Depreminin Yerini, Büyüklüğünü, Zamanı Yazarımız, Deprem Tahmin Uzmanımız Kadir Sütçü Bildi. Peki Nasıl?!.. Haberimizde!..
Malatya'da bugün 5.7 büyüklüğünde gerçekleşen depremin yerini, büyüklüğünü, zamanını bilen deprem tahmin uzmanı ve bncmedyahaber.com yazarımız Kadir Sütçü Muhammet Binici ile Söz Meydanı programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalardan sonra ezberler bozulacak gibi gözüküyor. Peki deprem tahmin uzmanı Kadir Sütçü depremlerin Yerini, Büyüklüğünü, zamanını nasıl biliyor?
- Haberi
Malatya Depreminin Yerini, Büyüklüğünü, Zamanı Yazarımız, Deprem Tahmin Uzmanımız Kadir Sütçü Bildi. Peki Nasıl?!.. Haberimizde!..

Kadir sütçü, yer ve uzay biliminin literatürüne dahil etmediği alanlarda çalıştı. Bilimsel sempozyumlarda makalelerini yazdı ve sunumlar yaptı. Bilimsel makalelerini bilim kurullarına sundu. Fakat Kadir Sütçü'nün değimi ile gerekçe gösterilmeden makaleleri onaylanmadı ve bilimsel dergilerde yayınlanmadı. Çalışmalara deprem tahmin uzmanı Kadir SÜTÇÜ  gece gündüz demeden inat ederek çalıştı. Değişik parametreleri inceledi. Bunların arasında DEKOS diye bir sistemi buldu ve geliştirdi. günümüzde ise tüm Dünya'daki meydana gelecek bütün depremleri önceden yerini büyüklüğünü ve zamanını söyleyebiliyor. Bu gün yaşadığımız korkusunu içimizde tekrar hissettiğimiz deprem gerçeğiyle tekrar yüzleştiğimiz Malatya depremini de 31 Temmuz itibari ile 5 gün içinde 5.0 ile 60. büyüklükte olacağını tahmin sitesinde yazdı. 

 

 

Yazarımız gecenin geç vaktine rağmen bizi de gazeteciler olarak bilgilendirdi ve kamuoyu ile paylaşmamızı istedi. Ayrıca bizi de dahil etmiş olduğu Sosyal Medya, SMS ve WHATSAPP gruplarındaki üyelerine mesaj gönderdi. Yine bu konuda yetkili kişilere de durum bilgisi verildi.

 

 

BNCmedyahaber.com yazarımız Deprem Tahmin Uzmanı Kadir SÜTÇÜ ile Tüm dünyadaki ve türkiyedeki depremleri nasıl bildiğini Muhammet binici ile söz meydanı programında sizinle birlikte masaya yatırıyoruz.

Bizi takip etmeye devam edin...

CANLI YAYINI BU LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ!...

Kaynak: Editör:
Etiketler: Malatya, Depreminin, Yerini,, Büyüklüğünü,, Zamanı, Yazarımız,, Deprem, Tahmin, Uzmanımız, Kadir, Sütçü, Bildi., Peki, Nasıl?!.., Haberimizde!..,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı