Haber Detayı
04 Ağustos 2020 - Salı 09:43
 
E. Hakimden İstanbul Sözleşmesi İhanet Tezgahına Dikkat!.. Uyarısı..
E. Hakim, Avukat Mehmet Yamanın İstanbul Sözleşmesi İhanet Tezgahına Dikkat!. başlıklı köşe yazısı;
- Haberi
E. Hakimden İstanbul Sözleşmesi İhanet Tezgahına Dikkat!.. Uyarısı..

İSTANBUL SÖZLEŞMESİNDEKİ İHANET TEZGAHINA DİKKAT!..


   “Kadın-erkek eşitliği”“kadına işkence” ve “kadın cinayeti” deyimleri, kritik edilebilecek noktaları olmasına rağmen, ilk bakışta cazip ve savunulacak önemli bir argüman olarak görülmektedir.
   İşte bu sebeple, nesilleri ifsat ve toplumsal yapıyı allak bullak etmeye yönelik bazı deyimleri, siyonist ihanet odakları, milletlerce genel kabul görecek olan bu deyimlerin altına gizleyerek, ülkelerde yasal uygulama alanları oluşturmaktadır. 
   Asırlar evvel Kainatın ve insanlığın, düzenli ve sağlıklı işleyişi ve gelişimi için gerekli kurallara  göre, yaratılışın devamını sağlayan Rabbımızın bu kurallarını değiştirip, ifsat etmeye çalışanlar, denizlerde, karada ve uzayda bozguncu davranışlarını, insan cinsine de el atarak devam ettiriyorlar.
   İstanbul Sözleşmesi de, bu tuzakların en büyüğüdür.
   İşte bu sözleşmede geçen bazı deyimler:
   “Cinsel özgürlük”“cinsiyet eşitliği” ve özellikle, “CİNSEL TERCİH” ile, “CİNSEL TERCİHE SAYGI” deyimleri, yukardaki, kadın-erkek eşitliği ve kadın cinayetleri gibi deyimlerden çok farklı olup, bu deyimler, kadınların korunmasına yönelik masum anlatışların arasında, bize sunulan öldürücü zehirlerdir.
   “CİNSEL TERCİH” adı altında, Allahın yarattığı kadın ve erkek özellikleri dışında, kadınsa erkekleşme, erkekse kadınlaşma, ya da kadın-erkek cinsel ilişkilerinin yerine, kadın-kadına veya erkek-erkeğe cinsel ilişki özgürlüğünü, yani karşı cinsleri devreden çıkarıp lezbiyen ve homoseksüel ilişkileri geliştirerek;
   “CİNSEL TERCİHLERE SAYGI GÖSTERİP, ENGEL OLAMAMA” maddeleriyle de, yaratılış kurallarına ters uygulamaların, topluma kanunla dayatılması ve kanun eliyle bilhassa genç yavrularımızla gelecek nesillerimizin ibneleştirilmesi, Lut kavmine dönüştürülmesi istenmektedir.
   Bu günlerde, Kadem gibi bir kuruluş kanalıyla da, bu ihanetleri kapatılmak istenmekte, bu milletin çoğunluğunun oylarıyla seçilen iktidar uyutularak, Lut kavminin akıbetine koşturulma çabalarına devam edilmektedir.
   İstanbul sözleşmesinin, 3-4-7-9-12 (özellikle)- 13-1-16-17-36-48 ve 66. maddeleri, mecliste kabul edilerek, kanun şekline dönüştürülen metinden incelenirse, inanç ve ahlak değerlerimize aykırı şu esas temaların işlendiğini görürüz:
   1-Kutsal “aile” deyimi kaldırılmış ve onun yerine, “ortk ev arkadaşlığı” gibi sorumsuz ve ahlaksız birliktelik anlayışı yerleştirilmiştir.

Yazının Devamı İçin Tıklayınız!..

http://www.bncmedyahaber.com/yazar-istanbul-sozlesmesindeki-ihanet-tezgahina-dikkat-122.html

Kaynak: Editör:
Etiketler: E., Hakimden, İstanbul, Sözleşmesi, İhanet, Tezgahına, Dikkat!.., Uyarısı..,
Yorumlar
Haber Yazılımı