Haber Detayı
06 Ocak 2024 - Cumartesi 19:14
 
Beşiktaş Başkan Adayları ve Siyonizm Tartışması Gündemde! Ali Sinanoğlu'ndan Zehir Zemberek Açıklamalar!..
Beşiktaş Genel Kurul Üyesi Ali Sinanoğlu, Akit Haber Dairesi Başkanı Muharrem Coşkun'un Kırmızı Masa Programında başkanlık seçimleri öncesinde başkan adaylarının Siyonizm konusundaki tutumunu sert bir dille eleştirdi. Sinanoğlu, adayların İsrail'in Filistin politikalarına karşı sessiz kalmasını sert ifadelerle eleştirerek, "Bu güne kadar bir ses çıkarabildiler mi? Filistin diyebildiler mi? Gazze diyebildiler mi? Katil İsrail diyebildiler mi? Kahrolsun İsrail diyemezler!" dedi. Programdaki çıkışları, Beşiktaş Spor Kulübü seçim atmosferindeki siyasi gerginlikleri Siyonizm konusundaki soru işaretlerini ve bu meselelerdeki hassasiyeti gündeme taşıdı. İşte detaylar!..
SPOR Haberi
Beşiktaş Başkan Adayları ve Siyonizm Tartışması Gündemde! Ali Sinanoğlu'ndan Zehir Zemberek Açıklamalar!..

Akit Haber Dairesi Başkanı Muharrem Coşkun'un Kırmızı Masa Programına Beşiktaş Genel Kurul Üyesi Ali Sinanoğlu Konuk Oldu!"


Akit Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun'un hazırlayıp sunduğu Kırmızı Masa programına Beşiktaş Genel Kurul Üyesi Ali Sinanoğlu, programın gündemine damgasını vurdu. Sinanoğlu'nun yaptığı çarpıcı açıklamalarla yer yerinden oynayan program, Beşiktaş Spor Kulübü ile ilgili Siyonizm tartışmalarını alevlendirdi.


Programda, Beşiktaş'ın başkan adaylarından beklenen tutum ve tepkiler ele alındı. Sinanoğlu, özellikle adayların İsrail'in Filistin politikalarına karşı nasıl bir duruş sergilemeleri gerektiği konusunda çarpıcı sözler sarf etti. "Hep aynı simalar. Ben iki başkan adayından da şunu beklerdim, çok zor değildi ya, bizim başkanlığımızın önünde Beşiktaş'ın kuruluş merkezinde insan vardır. Böyle şeyler yaşanmayacak bir tweet atamadılar, bir tweet atamayan iradeye ben niye gidip oy kullanayım? Hangisine verecektim oyumu?" diyerek adayların tutumunu sorguladı.


Ayrıca, Türkiye'deki kulüplerin özellikle Beşiktaş'ın İsrail'in Filistin politikalarına karşı sessiz kaldığını ifade eden Sinanoğlu, "Bu güne kadar bir ses çıkarabildiler mi? Filistin diyabildiler mi? Gazze diyebildiler mi? Katil İsrail diyebildiler mi? Kahrolsun İsrail diyemezler!. Desinler hayatım boyunca şu ceketi kapatıp vallahi billahi tallahi hizmet edeyim onlara ya kulüpte çaylarını vereyim onların diyemezler. Bunu Söyletmeyen irade kim?" 
Coşkun'un "kim" sorusu üzerine..  
Sinanoğlu "Türkiye'deki tapınakçıların başı kimse odur." şeklinde açıklamalarda bulundu.


Programdaki bu çıkışlar, Beşiktaş Spor Kulübü seçim sürecinde yaşanan siyasi gerginlikleri ve Siyonizm konusundaki hassasiyeti gündeme taşıdı. Kulüp taraftarları ve futbolseverler, başkan adaylarının bu konudaki tutumunu yakından takip ediyor. Seçim öncesi atmosferin siyasi ve uluslararası meselelere olan duyarlılıkla birleşmesi, futbol camiasında geniş yankı uyandırdı.

İşte Haberin Videosu


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beşiktaş, Başkan, Adayları, ve, Siyonizm, Tartışması, Gündemde!, Ali, Sinanoğlu'ndan, Zehir, Zemberek, Açıklamalar!..,
Haber Videosu