Yazı Detayı
07 Ağustos 2021 - Cumartesi 13:23
 
Yaklaşan Felaketin Ayak Sesleri
Mehmet YAMAN - E.Öğretmen - E.Hakim - E.Noter - Avukat
 
 

YAKLAŞAN FELAKETİN AYAK SESLERİ!..


   Abd, 20 seneden fazla bir süredir, yerleşerek sömürdüğü Afganistanı, birden bire terkediyor ve işbirliği yaptığı yerli afganların 3. bir ülke olarak Türkiye ile hiç mutabakat bile düşünmeden, sanki Türkiye ABD!nin bir sömürgesi gibi, Türkiye’ye geçmelerini teşvik ediyor.

 
   Abd’nin bu küstahça davranışının, sebebi nedir? 

 
   Üstelik gelenler arasında hiç aile yok. Çoğu da resmi asker kıyafetli. 


   Hatırlar mısınız biden, Türkiye’yi karıştırarak, mümkünse askeri darbeyle, değilse içerdeki muhalefeti güçlendirerek, iktidarı yıkma fikrini, başkan olmadan önce, açık seçik söylemişti.


   Stratejik bir oyunla ve mandater bir zihniyetle, Afganlı yerli işbirlikçilerini Türkiyeye yığmak ve Pkk-Afgandan gelenler-suriyeliler-muhalefetle birleşip, ülkemizde darbe destekli ve manda zihniyetli bir iktidar değişimi yapılmak için, düğmeye basılmıştır. 


   Toplu yangınlar, toplu sokak hareketleri ile oluşturulacak iç kargaşa ve arkadan, yukardaki şekilde bir darbe destekli, iktidar değişimi.


   Hatırlarsanız, bir takım CHP'liler de, ABD’yi müdahaleye alenen çağırmışlar ve mandacılık fikrini, tekrar gündeme getirmişlerdi.


   Bütün bu değerlendirmeler sonucu, ciddi tehlikelerin ayak seslerinin yaklaştığı anlaşılıyor.
   Bu tehlikeli gidişe engel olmak için, İktidar ile meşru ve özellikle ana muhalefet, bağımsız ve güçlü bir devlet olma yolunda, ciddi adımlar atmış bir ülkenin siyasi sorumluları olarak, kaprisleri, ihtirasları, çıkarları bir kenara bırakarak, ABD başta olmak üzere, yabancı devletlerin göz kırpmalarına aldanmadan, yaklaşmakta olan tehlikelere karşı, yek vücut olarak, vatan savunması yolunda, ciddi ve sorumlu işbirlikleri yapmaları hususunda, kesin kararlılığa varmalıdırlar.


   Sevgili okurlarım!..
 

   Bu işin lamı cimi yok. Bu ciddi tehlikeyi hepimiz görmeli ve gönül verdiğimiz kendi partilerimizi, fedakarlık yaparak, vatanseverlik duygularıyla, milli bir dayanışmaya zorlamalıyız. 

   Yoksa, yarın çok geç kalmış oluruz. İş işten geçtikten sonra çabalamamızın hiç bir anlamı kalmaz.
   Tüm tehlikelerden azade, en geniş manasıyla bağımsız ve başarılı bir ülke olma yolunda, tüm okurlarıma saygılarımı sunarım !..

 
Etiketler: Yaklaşan, Felaketin, Ayak, Sesleri,
Yorumlar
Haber Yazılımı