Yazı Detayı
24 Haziran 2021 - Perşembe 14:55
 
İşin Aslı
Mehmet YAMAN - E.Öğretmen - E.Hakim - E.Noter - Avukat
 
 

İşin Aslı 


Sık sık haberlerde duyduğumuz bu varyant işleri, sizleri ürkütmesin. 

Aşı, tesiri azaltılmış hastalık mikrobu demektir. Hangi hastalığa karşı yapılıyorsa, o hastalığın zayıflatılmış olan mikrobu, vücuda zerkediliyor.
 
Varyantlar, vücuda aşıyla zerkedilen hastalık mikroplarından oluşuyor.  
Yani aşılandıkça varyantlar çoğalacak.

Hatırlarsanız her yıl grib aşıları değişiyordu. Gribin özelliği, sık sık farklı değişimlerdir. Bu sars mikrobu (covit) te bunun bir türevi ve 2006 yılından beri laboratuarlarda üretilip üzerinde çalışılan bir hastalıktır. Hayvanlardan falan geçmedi. Bilerek çeşitle sahtekarlıklarla yayıldı dünya genelinde, bu bakteriler.


Moralinizi bozmayın! Sağlık kurallarına, beslenmeye riayet ve vücut ile çevreyi temiz tutmayla, bu mikrobun üstesinden gelinecek.


Aşılananların vücuduna zerkedilen aşı içinde bulunan ve “mrna” adıyla bahsedilen unsurlar, çeşitli bileşenlerden oluşuyor. “M” modifiye demektir. Yani insanın yaratılışını değiştirip bozacak ve istenene göre şekillendirecek bir madde olup, vücudumuzu, dünya çapında değiştirip, ilerdeki aşamalarda yapacakları  insan kontrollerine, kademe kademe hazırlanıyor insanlar, kürsel siyonist çeteler tarafından.

Başımıza bu hastalıkları musallat edip, bizleri bununla uğraştırırken, kendi projeleri, haberimiz olmadan tıkır tıkır işliyor.


Bu arada vücutlarımız hemen şimdi değil ama, bir kaç yıllık bir proje sonunda, onların istediği gibi modifiye (değiştirilip düzenlenerek) edilecek, bu aşı sayesinde. 


Yani, aşı olduktan bemen sonra, “yan tesiri olmadı” diye  ucuz kahramanlık yapmak, sizi aldatmasın. İşin uzmanları, yan tesirlerinin net olarak henüz bilinmediğini, bir kaç yıl sonra bunların ortaya çıkacağını bildiriyorlar. 
 

Aşıda başarı, en az 5 yıl denendikten sonra ortaya çıkar.Ondan sonra kullanım ruhsatı verilir. Ama acil hastalık yayıp, bu aşıların tıbbi sonucu alınmadan “acil uygulama” adıyla insanlara zerkedilerek, insan nesli için, özellikle çocuklarımız için, 5 yıl sonra çok ciddi zararlı gelişmeler olacaktır.
 

Tabii bu arada halkımız da, pompalanan korkuyla birbirinden uzaklaştırılmakta, pompalanan tedirginlikle,  aile içi kucaklaşmalar bile yok edilmektedir. 


Yani insan sadece kendini düşünen bir varlık kalıbına sokulmaya, ellerine verilen telefon ve internet programlarıyla tamamen kontrol edilir bir canlı varlık haline getirilmeye çalışılmaktadır.    
Sevgili okurlarım!

Dünya basınına ve haber ajanslarına yıllardır hakim olan küresel siyonist çetenin ürettiği  ve bizimkilerin de milli bir sansürden geçirmeden alıp yaydığı korkutucu ve bir kısmı da yalan içeren haberlerden ürkmeyin.

 
Sağlam bir inanç, bilimsel bir kazanım, bilinçle alınan gerekli tedbirlerle, bu küresel siyonist çeteye karşı koyma gücümüzü geliştirerek başarılı sonuçlar alacağız, inşallah.


Lütfen milli birlikteliğimizi, inanç ve ahlaki değerlerimizle, zarardan arındırılmış örf ve adetlerimiz etrafında kenetlenme ruhumuzu güçlendirelim. Günlük palyatif, kısır  nefsani çekişmeleri  bırakıp, her birerimiz bu milli idealler adına, ellerimizi taşın altına koyalım.


Kollektif sorumluluk bilincimizin artırılması, birbirimize sevgiyle sarılmamız ve partiler ile guruplar üstü milli bir beraberliğimizin sağlanması yolunda, başarılı uygulalamalar temennimizle, saygılar!.
   

 
Etiketler: İşin, Aslı,
Yorumlar
Haber Yazılımı