Haber Detayı
17 Eylül 2020 - Perşembe 10:37
 
Büyük Oyun Belgelendi!..
OYUN BELGELENDİ AMAÇ TEST DEĞİL, DNA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. İngiltere 2020 Koronavirüs Yasası'nın 24. maddesi (c. 7) tarafından verilen yetkiler kullanarak yayınlanan yönetmenlik, DSÖ’nün pandemi ilanına ve sonradan yaşanan bir diz gelişmeye büyük kuşku düşürdü.
DÜNYA Haberi
Büyük Oyun Belgelendi!..

OYUN BELGELENDİ
AMAÇ TEST DEĞİL, DNA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI.

İngiltere 2020 Koronavirüs Yasası'nın 24. maddesi (c. 7) tarafından verilen yetkiler kullanarak yayınlanan yönetmenlik, DSÖ’nün pandemi ilanına ve sonradan yaşanan bir diz gelişmeye büyük kuşku düşürdü.

5Gvirusnews Haber Merkezinin haberine göre Londra/14 Eylül 2020

 

PCR testlerinin işe yaramadığı bilim adamlar  tarafından sürekli gündeme getirilirken, testlerin insan DNA’larının toplanması için kullanıldığını doğrulayacak  belgeye ulaşıldı.

İngiliz Devlet Bakanı (Güvenlik Bakanı)  James Peter Brokenshire  imzası ile  Dışişleri Bakanlığı yönetmenliğinde, parmak izi ile birlikte test sonucunda elde edilen DNA’ların saklanması içeriyordu.    

Koronavirüs (Ulusal Güvenlik Açısından Parmak İzlerinin ve DNA Profillerinin Tutulması) (No. 2) Yönetmelikler 2020…

Yapılan düzenlemede, “Yönetmelikte öngörülen parmak izlerini veya DNA profillerini saklamanın ulusal güvenliğin yararına” olduğu belirterek, yönetmeliğin  1 Ekim 2020 tarihinde yürürlüğe gireceği duyuruldu. Süre bitimi  ise 24 Mart 2021 tarihi  olarak belirlendi. Ve DNA profillerinin,  “ulusal güvenlik tespitine uygun muhafaza edilmesi” istendi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Büyük, Oyun, Belgelendi!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı