Haber Detayı
30 Ocak 2024 - Salı 11:20
 
Siyonist Etkinin İki Yüzü! Gazze'de Kara Bulutlar ve Soykırım, Türkiye'de Yok Eden Bağımlılık Gerçeği
Siyonist Etkinin İki Yüzü! Gazze'de Kara Bulutlar ve Soykırım, Türkiye'de Yok Eden Bağımlılık Gerçeği Muhammet Binici'nin hazırlayıp sunduğu Söz Meydanı programı, bu hafta Gazze'deki karanlık tabloyla birlikte Türkiye'de hızla artan bağımlılık sorununu derinlemesine inceledi. Programda, siyonist etkinin Gazze'deki soykırımın yanı sıra Türkiye'deki bağımlılık krizini de tetiklediği vurgulandı. Siyonistlerin insanlığa karşı yürüttüğü kara eylem planları, programda titizlikle ele alındı. Gazze'de yaşanan katliam ve soykırım ile Türkiye'deki bağımlılık sorununu oluşturup insanlığı nasıl etkiledikleri ve Siyonistlerin bu iki yüzlü etkisinin altında yatan gerçekler izleyicilere detaylı bir şekilde aktarıldı. İşte detaylar!..
- Haberi
Siyonist Etkinin İki Yüzü! Gazze'de Kara Bulutlar ve Soykırım, Türkiye'de Yok Eden Bağımlılık Gerçeği



Muhammet Binici’nin hazırlayıp sunduğu bu haftaki Söz Meydanı, acı gerçeklerle cesurca yüzleşti. Siyonist saldırıların yanı sıra, bağımlılık konusu da masaya yatırıldı ve gençlerimizin ruhunu ve geleceğini tehdit eden uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığına ışık tutuldu.
 

Programda, bağımlılığın ne olduğu ve nasıl oluştuğu gibi temel konuların yanı sıra, bağımlılığın kişiye, aileye ve topluma olan etkileri derinlemesine ele alındı. İnançın bağımlılığı iyileştirmedeki gücü ve modern psikolojinin bağımlılığa etkisi gibi konular da tartışıldı.
 

Ayrıca, gençlerimizi hangi kimyasal uyuşturucuların zehirlediği ve ailelerin bu konuda nasıl harekete geçebileceği üzerinde detaylı bir şekilde duruldu. Programa katılan Pusula Ayık Yaşam Derneği Başkanı Sosyal Çalışmacı Fatih Budak, Bağımlılık Danışmanı Psikolog Emre Saka, Bağımlılık Danışmanı Şenol Kaya ve İHH İnsani Yardım Vakfı Mütevelli Üyesi Araştırmacı-Yazar Osman Atalay gibi konunun uzmanları, programın içeriğine değerli katkılarda bulundular.
 

Muhammet Binici’nin hazırlayıp sunduğu Söz Meydanı, Gazze’deki acı gerçeklerle yüzleşirken, bağımlılık konusunda da toplumun dikkatini çekmeyi başardı. Program, izleyicilere hem bilgi verirken hem de farkındalık oluştururken, uzmanların yorumlarıyla geniş bir perspektif sunarak önemli bir misyon üstlendi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Siyonist, Etkinin, İki, Yüzü!, Gazze'de, Kara, Bulutlar, ve, Soykırım,, Türkiye'de, Yok, Eden, Bağımlılık, Gerçeği,
Yorumlar
Haber Yazılımı