Haber Detayı
19 Eylül 2021 - Pazar 13:51
 
DSÖ Yapılan Mitinglerle Dünyanın Dört Bir Yanında Sorgulanıyor
DSÖ SORGULANACAK DSÖ’YE KARŞI BİLİM ADINA, HATIRLATMA ve SORGU EYLEMİ. Bir İNSAN, Bir Karanfil ve Bir Dakika Saygı Duruşu Dünya’da ilk kez, DSÖ’yü sorgulamak için iki ülke çapında eş zamanlı eylem yapılıyor!
GÜNDEM Haberi
DSÖ Yapılan Mitinglerle Dünyanın Dört Bir Yanında Sorgulanıyor

DSÖ SORGULANACAK

DSÖ’YE KARŞI BİLİM ADINA, HATIRLATMA ve SORGU EYLEMİ

 

Bir İNSAN, Bir Karanfil ve Bir Dakika Saygı Duruşu

Dünya’da ilk kez, DSÖ’yü sorgulamak için iki ülke çapında eş zamanlı eylem yapılıyor!

 

5gvirusnews Haber Merkezi Ankara / 19 Eylül 2021 Haberine Göre

 

26 Eylül’de Ankara Mitingi’nin konusunu gündemde tutmak isteyen organizasyon komitesi bugün, Türkiye’de ve KKTC’de hastahane önlerinde  eylem kararı aldı.

 

Türkiye’de ve KKTC’de eş zamanlı olarak 19 Eylül 2021 Pazar günü illerdeki merkezi hastane önlerinde;  Saat: 14.00 de başlayacak olan eylemde,

bir İNSAN,

bir KARANFİL bırakacak ve

bir dakika SAYGI duruşunda bulunacak.

 

Organizasyon komitesi eylemin nedenini; "Pandemiye aşıya ve tüm tedbirlere inanmamız için, DSÖ’ye yarasa ve konakçısının nerede olduğunu soruyoruz! Biliyoruz ki eğer o virüs varsa, yarasa ve konakçısı da var!  Bilim adına, unutmadık ve  hatırlatıyoruz.

 

Ayrıca dünyada bu plandemi süresince yanlış tedaviler sonucu hayatını kaybeden sağlıkçı ve tüm insanların ardına Türkiye’nin dört bir tarafında ve KKTC’de bir dakika saygı duruşunda bulunacağız.

DSÖ’ye yarasayı ve tabii ki o virüsün izole edilip edilmediğini hatırlatacağız. Ve DSÖ’ye karşı hatırlatma ile sorgu eylemlerimiz, 26 Eylül 2021 tarihinde Ankara / Maltepe’de yapılacak olan mitinge kadar devam" edeceğini açıkladı. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DSÖ, Yapılan, Mitinglerle, Dünyanın, Dört, Bir, Yanında, Sorgulanıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı