Haber Detayı
17 Aralık 2023 - Pazar 21:05
 
Yalova Çınarcık Merkezli 4.1 Şiddetinde Deprem İstanbul ve Çevre İllerde Hissedildi Deprem Paniği Yaşandı! Kandilli Rasathanesi'nden Açıklama Geldi
İstanbul ve çevre illerde 23:53' de meydana gelen deprem, bölge sakinlerini korkuya sürükledi. Kandilli Rasathanesi, depremin detaylarına ilişkin halkı bilgilendirmek adına bir açıklama yaptı. Depremin merkez üssünün Yalova Çınarcık olarak ifade edilirken depremin şiddeti 4.1 olarak açıklandı.
GÜNDEM Haberi
Yalova Çınarcık Merkezli 4.1 Şiddetinde Deprem İstanbul ve Çevre İllerde Hissedildi Deprem Paniği Yaşandı! Kandilli Rasathanesi'nden Açıklama Geldi

İstanbul ve Çevre İllerde Hissedilen Deprem Paniği! Kandilli Rasathanesi'nden Açıklama Geldi

 

İstanbul ve çevre illerde 23:53'de meydana gelen depremin merkez üssü Yalova Çınarcık olarak ifade edilirken depremin şiddeti 4.1 olarak açıklandı. Bölge sakinlerini korkuya sürükledi. Kandilli Rasathanesi, depremin detaylarına ilişkin halkı bilgilendirmek adına bir açıklama yaptı.
 

İstanbul, Türkiye - 23:53 saatlerinde İstanbul ve çevre illerde de hissedilen deprem, Yalov Çınarcık merkezli 4.1 şiddetinde olarak kyıtlara geçti. Bölge sakinlerini deprem tedirgin etti. Kandilli Rasathanesi yetkilileri, depremin şiddeti ve diğer detaylar hakkında halkı bilgilendirmek adına sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaptı.

 

Kandilli Rasathanesi'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "#DEPREM 'e ilişkin verileri birazdan açıklayacağız. Herkese geçmiş olsun. #istanbuldeprem" ifadeleri kullanıldı. Açıklama ile birlikte depreme dair resmi verilerin kısa süre içerisinde paylaşılacağı belirtildi.

 

Depremin şiddeti ve etkilediği bölgelerle ilgili daha fazla bilgi beklenirken, bölgedeki vatandaşlar sosyal medya üzerinden birbirleriyle deneyimlerini paylaşarak güvende olduklarını bildiriyorlar.
 

İç İİşleri Bakanı Ali Yerli Kaya X'den yaptığı açıklamada deprem ile ilgili şu ayrıntıları ifade etti.


Marmara Denizi #Yalova #Çınarcık açıklarında 4️⃣,1️⃣ büyüklüğünde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. 

 

Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. 

 

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

 

Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun. 

 

#Deprem

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yalova, Çınarcık, Merkezli, 4.1, Şiddetinde, Deprem, İstanbul, ve, Çevre, İllerde, Hissedildi, Deprem, Paniği, Yaşandı!, Kandilli, Rasathanesi'nden, Açıklama, Geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı