Haber Detayı
30 Nisan 2023 - Pazar 08:58
 
Yol Ayrımındaki Türkiye Hangi Yolu Seçecek?!..
Yol Ayrımındaki Türkiye Hangi Yolu Seçecek?!.. Tecrübeli Gazeteci, Yazar Halis Özdemir'in bu köşe yazısı, yol ayrımlarında geçmişinin perde arkasını ve gelecek senaryolarını gün yüzüne çıkarıyor!.. İşte o yazı
SİYASET Haberi
Yol Ayrımındaki Türkiye Hangi Yolu Seçecek?!..

 
Yol Ayrımındaki Türkiye Hangi Yolu Seçecek?!..
 

Yönünü Batıya Dönen Kendi Coğrafyasına Yabancılaşan Türkiye'nin
AB sevdası, batı hayranlığı Türkiye’nin ayak bağı oldu.
 

Türkiye yol ayrımında, Türkiye lider ülke olma yolunda ilerleyecek, milli duruş ile milli devlet olarak yoluna devam edecek ya da , başta emperyalist ABD ve batılıların tekrar yörüngesine girecek! 
 

Türkiye yol ayrımında!
 
AB hayali ve saplantısı başımıza ne gaileler açtı, açmaya devam ediyor. Bu girdaptan çıkmalıyız! Türkiye lider olmak yerine yarım asırdan fazla AB kapısında beklemektedir. 
 

Medeniyet yolculuğunu batı medeniyeti ile sürdüreceğini zanneden Türkiye, batının kalkınması gelişmesi metotları yerine batının kokuşmuş ahlakını kültürünü aldı! Oysa batı medeniyeti diye sunulanın zülüm soygun haksızlık sömürü olduğunu büyük bedeller ödeyerek öğrendi!
 

Türkiye nerede ise bir asırdır kendi tarihine ve medeniyetine sırtını döndü!
 
Yüz yıl önce kendi vilayeti olan Afrika ülkelerin batının insafına bıraktı. Sömürgeci soykırımcı batılı ülkeler başta İngiltere Fransa İtalya olmak üzere Afrika’nın yer altı ve yer üstü zenginliklerini çalmakla kalmadı. Afrikalı çoğunluğu Müslüman halkı köle ve esir muamelesine tabi tutarak Afrikalıları kendi ülkelerine köle olarak kullanmak için taşıdı. Bu günlerde Doğu Türkistan’da kardeşlerimiz Çin tarafından uygulanan zulümlerin aynısına muhataptır! 
 
Gücü hak sebebi sayan batılılar Afrika halkına aklı almaz üşkence ve zulümler uyguladı. Aynı anda ABD kıta yerlileri olan Aslı Türk olduğu varsayılan Kızılderilileri ve Afrika’dan taşıdıkları siyahileri köle olarak kullandılar. Onları insan olarak görmediler. Okulları, otobüsleri hülasa her alanda ayrı ortamda yaşamak zorunda bırakıldılar.
 
Bunlar; Emperyalist, Sömürgeci, Zalim, İşkenceci, Soykırımcı

Bunların insana bakışı hiç değişmemiş sadece taktikleri değişmiştir.
 
Aynı ABD mezepotamyada Müslüman halkın üzerine bombalar yağdırmakta okul hastane ayrımı yapmaya dahi tenezzül etmemektedir!

Aynı ABD Doğu Türkistan da menfaati icabı müslümanlara destek olmaktadır. İki yüzlü, sömürgeci emperyalist ABD ve batının Filistinde de tutumu aynıdır. İsrail’in soykırımcı işgalci politikalarını güya reddetmekte bir yandan da hayatta kalmaya çalışan Filistinliler terörist ilan etmekten geri kalmamaktadırlar.

Bunların insan hakları demokrasi gibi söylemlerine asla hemde asla itibar etmeyiniz!
İrili ufaklı nerede ise bütün batılı ülkeler yapabildikleri kadar soykırım ve işgal suçu işlemişlerdir.

Bunların Birbirinden Farkı Yoktur

Bunlar ayrıca müslümanları insan olarak görmezler. Türkiyenin son yıllarda Afrika ülkeleri ve diğer islam topluluk ve devletlerle yakın ilişkiye girmesi onlarla bilgi ve tecrübe paylaşımı yanında ülkeler ve insanlar arasında kurduğu dostane kardeşlik ilişkilerinden işte bu batılı ülkeler rahatsızdır. Sömürge alanlarının ellerinden çıkmasını kabullenemiyorlar. Zenginlikleri kalkınmışlıkları bu ülkelerde uyguladıkları sömürüye dayalıdır.
 
Onun için Türkiyenin tekrar içine kapalı edilgen olmasını istiyorlar.
Onun için Libya’da ne işimiz var, Suriye’de ne işimiz var Akdeniz’de ne işimiz var diyen muhalefete can simidi olarak sahiplenip destekliyorlar! Onun için Bidenin de dediği gibi

"Türkiye'de ki seçimler dünyayı ilgilendiriyor!"

Onun için Erdoğan gitmeli diyorlar.
 
Onun için ülkemizde dolar savaşı başlattilar!

Türkiye Yol Ayrımında

Artık aziz milletimizin feraseti ve idraki olduğu gibi, Afrika Asya ve Müslüman topluluklar da ölüm uykusundan uyanmışlardır.
 
Bu seçimler sadece Türkiyeyi değil mazlum ve mağdur islam milletleri, Afrika Asya ve dünyada diğer mazlum milletleri ilgilendirmektedir. Öte yandan ise sömürgeci işgalci emperyalist ülkeleri de yakından ilgilendirdiğini  kendileri ifade etmekteler.

Şimdi Birlik/Beraberlik Zamanı 
 
Türkiyeyi tekrar edilgen kabuğuna çekilmiş hale sokmak isteyen işbirlikçilere geçit vermeme zamanı!

Bazı muhalefet partilerinin de bu konuda daha dikkatli ve milli duruş sergilemesi gerekmiyor mu?

 
Şimdi Türkiye'nin yol ayrımında olduğu seçimleri yaşayacağız! Sadece şimdi değil bundan sonrada bu durum değişmeyecek! Türkiye'yi ya milli unsurlar yönetecek ya da ABD ve müttefiklerinin istediği onlarla işbirliği yapanlar yönetecek!

Elbette buna millet karar verecek!

Ancak milletin önüne akla hayale gelmez organize ve çarpıtma ile çıkacaklardır. İdrak sahibi olmaya, kararlı olmaya ve neme lazımcı tutum takınmamaya mecburuz!

 
Türkiye mazlum milletlerin umududur! 

Türkiye son yirmi yılda dost ve kardeş elli civarında ülkede elçilikler ve bazılarında ise üsler kurmuştur. Türkiye artık yeni dünya düzenin de bende söz sahibi olacağım dediği için çekemiyorlar, bu sebeple önünü kesmek istiyorlar!

 
Aman dikkat! Başka Türkiye yok!

Vesselam...

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
https://www.bncmedyahaber.com/yazar-turkiyenin-ozerklik-bolunme-seruveni-cok-sasIracaksInIz-cok-923.html

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yol, Ayrımındaki, Türkiye, Hangi, Yolu, Seçecek?!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı