Haber Detayı
13 Ağustos 2021 - Cuma 19:49
 
Sel Felaketi Kastamonu Bozkurt'ta Maddi Manevi Büyük Yıkıma Neden Oldu. Türkiye Yasta!..
Sel felaketi Batı Karadeniz vurdu. en çok can kaybının görüldüğü ve kayıp başvurusunun yapıldığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi tüm Türkiye'nin kara günü olarak tarihe geçti. İlçe'de bu kadar büyük bir yıkım olması konusunda çeşitli iddialar var.
- Haberi
Sel Felaketi Kastamonu Bozkurt'ta Maddi Manevi Büyük Yıkıma Neden Oldu. Türkiye Yasta!..

 

Sel felaketi Batı Karadeniz vurdu. en çok can kaybının görüldüğü ve kayıp başvurusunun yapıldığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi tüm Türkiye'nin kara günü olarak tarihe geçti.

 

 

HES kapaklarının patladığı, tomrukların köprüleri tıkadığı ve felaketten kısa süre önce yapılan anonslarla halkın yanlış yönlendirildiği öne sürülüyor.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bugün Bozkurt'a gitti, bölgede incelemelerde bulundu. Erdoğan; Kastamonu, Bartın ve Sinop'un "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edildiğini açıkladı.

 

 

 

Erdoğan, birlik ve beraberlik çağrısı yaptığı Bozkurt'taki konuşmada,

 

"Allah'ın izniyle bu afetleri de aşacağız. Ne gerekiyorsa devlet olarak elimizden geleni süratle yapıp, küllerimizden inşallah yeniden ayağa kalkacağız. Bu devlet hiçbir zaman çökmedi, yıkılmadı yine yıkılmayacağız ve süratle, en kısa zamanda bütün mağduriyetleri gidermenin gayreti içerisinde olacağız" dedi.

 

 

 

 

Kastamonu Bozkurtta'ki sel felaketinin gerçek yüzü ise; Evinde nehrin akışını ve yağmurun yağmasını izleyen biraz sonra olacaklardan habersiz bir vatandaşın kamerasına işte böyle yansıdı.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sel, Felaketi, Kastamonu, Bozkurt'ta, Maddi, Manevi, Büyük, Yıkıma, Neden, Oldu., Türkiye, Yasta!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı