Haber Detayı
10 Ağustos 2020 - Pazartesi 08:41
 
"İstanbul Sözleşmesi" ile Uçuruma Gitmekte siniz ! Vatandaş ise Yol Ayırımında!..
BNCMEDYAHABER.COM Yazarlarımızdan Halis ÖZDEMİR Sert Uyardı!.. " İstanbul Sözleşmesi İle Uçuruma Gitmektesiniz!.. Vatandaş ise Yol Ayırımında!.. İşte Halis ÖZDEMİR'in O Yazısı;
GÜNDEM Haberi

 

"İstanbul Sözleşmesi" ile Uçuruma Gitmekte siniz ! Vatandaş ise Yol Ayırımında!.. 

Sonunda Dilipak’a “vitesten attırdılar” Şimdi sıra vatandaş ta mı?

Kadın Cinayetleri ve İstanbul Sözleşmesi Etrafında Çıkan Fırtına

Beyrut yanarken, dünyada olan biten ve ülkemizi çok yakından ilgilendiren baş döndürücü gelişmeler yaşanmakta iken İstanbul Sözleşmesini konuşmalımıydık.

Maalesef konuşmak zorundayız ifsat ve dejenerasyonun önü alınmazsa ahlaki ve sosyal sonuçları ile bedeli ve faturası çok ağır olacaktır.

Onun için konuşmak zorundayız.

İstanbul Sözleşmesi turnusol kağıdı görevi yapacak.

Ayasofya’nın ibadete açılması bile toplumdaki infiali durdurmaya yetmedi.

Şimdi buyrunuz cenaze namazına!

Aslında sorun bilindiği gibi sadece İstanbul Sözleşmesinden ibaret değildir.

6284 sayılı yasal düzenleme adeta “yuva yapan değil yuva yıkan” fonksiyonu ifa ettiği anlamında ifadeler üst düzeyde seslendirilmiş, yaşanılarakda görülmüştür.

Zinanın suç sayılmaması, gerekli düzenlemenin şimdiye kadar yapılmaması, domuzun kasaplık sayılması gibi düzenlemeler AB müzakeresi gereği yapılmış adeta toplumu dejenere ve ifsat mekanizması olarak işlevini sürdürmektedir.

Bunları başka bir zamanda ele almak üzere gelelim İstanbul Sözleşmesi olarak bilinen bir köy kahvesinde kulak misafiri olarak duyduğun ve halk nezdinde ; ” ibneleri koruyup kollama” olarak ifade edilen, öylecede zihinlere kazınmış sözleşme.

Halkın böyle adlandırması ve kanaatinin bir faturası olacağını muhakkaktır.

Pek çok batılı hristiyan milletlerin devletleri “genel ahlak kurallarına aykırı” bularak ya şerh koydukları yada sözleşmeden çekildikleri İstanbul sözleşmesinin ” İstanbul Sözleşmesi” olarak anılması da aslında başlı başına ince hesaplarla isimlendirilmiş bir ileri merhalesinde halkı Müslüman topluluklara da giydirilecek ifsat sözleşmesi olduğu çok açık anlaşılmaktadır.

Onsekiz yıllık iktidarın sonunda öyle birşey yaptınız ki, yaptığınız işe HDP, CHP ve LGBT örgütleri ile kökü dışarda birtakım vakıf ve dernekler sahip çıkıyor.

Ayrıca bir başka yanı ise Ak Parti’nin bazı bakan ve milletvekilleri, yöneticileri İstanbul sözleşmesi konusunda HDP ve CHP ile aynı pozisyonu almaları.

Numan Kurtulmuş, birşeyler söyler gibi yaptı yapmasınada Kadem Numan Kurtulmuş’u konuştuğuna bin pişman etmiş olmalı ki sayın siyasetçi soluğu bayram tatilinde aldı! Ses seda yok yakın gelecekte de ses seda olmayacak gibi.

Böylece Bülent Arınç ın siyasete kazandırdığı “özgül ağırlık” terimini yerle bir etmekle kalmadı “özgül ağırlığının” olup olmadığı da böylece görülmüş oldu.

CHP, HDP nin ve LGBTcilerin tavrı net!

Hodri meydan!

Şimdi kimse her tarafı memnun edecek kaypak cümleler kurmadan, “Erkekçe” tavır gösterme zamanı

Sayın Abdullah GülAhmet DavutoğluAli BabacanMeral AkşenerBülent Arınç, başta dönemin Adalet bakanı olmak üzere dönemin bakanları milletvekilleri İstanbul sözleşmesi ile ilgili dahli olanlar, sözleşmeye oy verenler görüşlerini ” erkekçe” deklare etmeliler.

Pişman olanlar pişmanlıklarını, pişman olmayanlarda övünçlerini ifade etmeliler.

Etmeliler ki kim nasıl sosyal, kültürel EVRİM geçirmişler toplum olarak bizlerde görelim.

Tabi sayın cumhurbaşkanı da bu konudaki görüşünü ve bunun için planını çok açık ifade etmesi kamuoyunun beklentisidir.

 

Sayın Cumhurbaşkanının danışmanları umarım işi kamuflaja yeltenmezler, şayet böyle bir şeye tevessül ederler ve yeni gündemlerle İstanbul sözleşmesi başta olmak üzere yapılan yanlışlardan dönme hususunda bir başka baharı göstermeleri halinde bilsinler ki, bir başka bahar olmayacaktır.

Gene bilmeliler ki vatandaş olanı biteni çok yakın takip etmektedir.

Ayrıca başta KADEM olmak üzere İstanbul sözleşmesini desteklemeleri karşılığı Soros vakfı yada Avrupa fonlarından astronomik paralar aldıkları yönündeki yaygın dedikoduları ise mertçe doğru olanı açıklamalılar ve toplumu bu konuda doğru bilgilendirmeliler.

İşin içinde parasal ilişki olmuşsa şayet toplum olarak aldıkları söylenilen paraları aramızda toplayıp (!) iade yoluna gidelim.

Yazının Devamı İçin Lütfen Tıklayınız!..

http://www.bncmedyahaber.com/yazar-istanbul-sozlesmesi-ile-ucuruma-gitmekte-siniz-vatandas-ise-yol-ayiriminda-134.html

Kaynak: Editör:
Etiketler: "İstanbul, Sözleşmesi", ile, Uçuruma, Gitmekte, siniz, !, Vatandaş, ise, Yol, Ayırımında!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı