Haber Detayı
07 Haziran 2023 - Çarşamba 08:45
 
İlk ve Tek İsteğini Erdoğan'dan İstemişti. Peki Neydi O İstek?!
Yalçın Koçak 23 Mart 2020 tarihinde rahatsızlanmış Florya Medical Park Hastahanesi'nde yoğun bakıma alınmıştı. Yaklaşık bir hafta yoğun bakımda kalan Koçak taburcu edilerek evine gönderilmiş tedavi süreci şimdiye kadar evinde devam etmişti. Yalçın Koçak dün 6 Haziran 2023 Çarşamba gecesi hayatını kaybetti. Duayen siyasetçi Yalçın Koçak 23 Mart 2020 tarihindeki son canlı yayın programını Gazeteci, Yazar, Program Yapımcısı Muhammet Binici'nin Hazırlayıp sunduğu Söz Meydanı Programı'na telekonferans yöntemiyle katılarak yapmış ilk ve tek isteğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan istemişti. Peki neydi o ilk ve tek istek ?
GÜNDEM Haberi
İlk ve Tek İsteğini Erdoğan'dan İstemişti. Peki Neydi O İstek?!

 

Yalçın Koçak kimdir?

İnşaat Mühendisi, Müteahhit, Siyasetçi, XVIII. Dönem Sakarya Milletvekili. 1952, Adapazarı / Sakarya doğumlu. Baba adı Mehmet, anne adı Rahime. İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Işık Mühendislik Yüksekokulu İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunudur. İngilizce biliyordu.

Serbest Mühendis, Müteahhit, İnşaat Emlak Müdürlüğü Kontrol Mühendisi, Turizm İşletmecisi olarak çalıştı.

Yalçın Koçak, 1987 yılında yapılan genel seçimlerde Anavatan Partisi (ANAP)’tan XVIII. Dönem Sakarya Milletvekili seçilerek TBMM’deki yasama çalışmalarına katıldı. Evli, 3 çocuk babasıdır.

Yalçın Koçak neden öldü? 

Yalçın Koçak, uzunca bir süredir çeşitli rahatsızlıklarla mücadele ediyordu. Koçak, hayatının son dönemlerinde baş gösteren çoklu organ yetmezliği sebebiyle 6 Haziran 2023 Çarşamba gecesi hayatını kaybetti. 

 

 

BNC MEDYA HABER AİLESİ OLARAK BİZ ŞAHİDİZ!..

YALÇIN KOÇAK, VARLIĞI DA YOKLUĞU DA PAYLAŞAN ÖRNEK VE ÖNDER BİR KİŞİLİK İDİ. BU VESİLE İLE YÜCE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYOR, MEKANININ CENNET OLMASINI NİYAZ EDİYORUZ.

YÜCE RABBİMİZ SEVENLERİNE SABIRLAR VERSİN. AMİN..

Kaynak: Editör:
Etiketler: İlk, ve, Tek, İsteğini, Erdoğan'dan, İstemişti., Peki, Neydi, O, İstek?!,
Yorumlar
Haber Yazılımı