Haber Detayı
18 Kasım 2023 - Cumartesi 17:07
 
Gece Ajansı'nda Mehmet Ali Önel ile Küresel Oyunlar ve Dünya Siyasetinin Derinlikleri, Siyonizmin Rolü, COVID-19 Manipülasyonu, Biden'ın Çıkışı ve Türkiye'nin Hedef Alınması
Muhammet Binici‘nin hazırlayıp sunduğu Gece Ajansı programında Gazeteci Yazar Mehmet Ali Önel‘in katılımıyla gerçekleşen etkileyici program, bir dizi önemli konuyu masaya yatırdı. İşte programın ana başlıkları!..
GÜNDEM Haberi
Gece Ajansı'nda Mehmet Ali Önel ile Küresel Oyunlar ve Dünya Siyasetinin Derinlikleri, Siyonizmin Rolü, COVID-19 Manipülasyonu, Biden'ın Çıkışı ve Türkiye'nin Hedef Alınması

 


Muhammet Binici‘nin hazırlayıp sunduğu Gece Ajansı programında Gazeteci Yazar Mehmet Ali Önel‘in katılımıyla gerçekleşen etkileyici program, bir dizi önemli konuyu masaya yatırdı.

İşte programın ana başlıkları!..

 

 

Küresel Algı ve Siyonist Etki

 

Küresel algı oluşturan aktörlerin, özellikle siyonistlerin, gerçek amaçları ve ürettikleri algının perde arkası detaylı bir şekilde ele alındı.

Algıların aslında bir oyalama taktiği olduğu ve gerçek hedefin kamuoyundan farklı olduğu vurgulandı.

 

COVID-19 ve Toplum Manipülasyonu

 

Metin Ucan’ın hayatını kaybetmesi ile COVID-19 salgını arasındaki benzerlikler, özellikle toplumların hedef alınması ve bu süreçteki manipülasyonlar tartışıldı.

Engizisyon mahkemeleriyle sözde Amerika’ya sürülen Yahudilere, Amerika’da battaniyelere bulaştırılan virüsler ile Kızılderililerin katledilerek alan açıldığı tarihsel bir örneği ile günümüzdeki pandemi dönemi arasında çekilen fotoğrafın paralelliklerinin altı çizildi ve eşdeğer olduğu vurgusu yapıldı.

 

Biden’ın Çıkışı ve Dünya Siyasetinin Perde Arkası

 

Biden’ın Ukrayna ve Filistin cephelerine destek verebileceklerini ifade etmesinin arkasındaki strateji ve dünya siyasetinin derinlikleri incelendi.

Dünya genelindeki güç dengeleri ve devletler arası ilişkiler detaylı bir şekilde değerlendirildi.

 

Orta Doğu’da Türkiye’nin Hedef Alınması

 

Türkiye’nin bölgede hedef alınmasının arkasındaki nedenler ve İsrail’in bu süreçte oynadığı rol detaylı bir şekilde masaya yatırıldı.

Bölgedeki PKK’nın İsrail ile bağlantısı ve bu alanda faliyet gösteren kadın istihbarat elemanlarının rolü üzerinde duruldu.

 

Dünya’nın İki Yüzlü Yapısı ve Türkiye-AB İlişkileri

 

Dünya genelindeki iki yüzlü yapı ve batı medyasının objektifliği sorgulanarak, Türkiye’nin AB ile ilişkilerinin ne şekilde etkilendiği tartışıldı.

Türkiye’nin bu süreçte aldığı tavır ve yaşananların Türkiye-AB ilişkilerine etkisi analiz edildi.

Muhammet Binici’nin hazırlayıp sunmuş olduğu “Gece Ajansı” programında küresel olaylara ve dünya siyasetine dair geniş bir perspektif sunarak izleyicilere derinlemesine bir bakış açısı kazandırdı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gece, Ajansı'nda, Mehmet, Ali, Önel, ile, Küresel, Oyunlar, ve, Dünya, Siyasetinin, Derinlikleri,, Siyonizmin, Rolü,, COVID-19, Manipülasyonu,, Biden'ın, Çıkışı, ve, Türkiye'nin, Hedef, Alınması,
Yorumlar
Haber Yazılımı