Haber Detayı
18 Kasım 2023 - Cumartesi 09:39
 
Gece Ajansı'nda Av. Faruk Keleştimur ile Can Atalay Dosyası ve İsrail'e Yardım Suçlamalarının Ardındaki Detaylar İncelendi
Muhammet Binici'nin hazırlayıp sunduğu Gece Ajansı Programında Hukuk ve Fikir Platformu Başkanı Av. Faruk Keleştimur'un Çarpıcı Analizleri" Gece Ajansı programına konuk olarak katılan Hukuk ve Fikir Platformu Başkanı Av. Faruk Keleştimur, izleyicilere önemli açıklamalarda bulundu. Programın ana gündem maddesi, 3 Yargıtay ve AYM'i karşı karşıya getiren Can Atalay dosyasıydı. Keleştimur, bu dosyanın detaylarına inerek, Can Atalay'ın kim olduğunu, neden ceza aldığını ve hangi yapılarla ilişkide olduğunu tek tek açıklığa kavuşturdu.
GÜNDEM Haberi
Gece Ajansı'nda Av. Faruk Keleştimur ile Can Atalay Dosyası ve İsrail'e Yardım Suçlamalarının Ardındaki Detaylar İncelendi



Muhammet Binici’nin hazırlayıp sunduğu Gece Ajansı Programında Hukuk ve Fikir Platformu Başkanı Av. Faruk Keleştimur’un Çarpıcı Analizleri”
 

Gece Ajansı programına konuk olarak katılan Hukuk ve Fikir Platformu Başkanı Av. Faruk Keleştimur, izleyicilere önemli açıklamalarda bulundu. Programın ana gündem maddesi, 3 Yargıtay ve AYM’i karşı karşıya getiren Can Atalay dosyasıydı. Keleştimur, bu dosyanın detaylarına inerek, Can Atalay’ın kim olduğunu, neden ceza aldığını ve hangi yapılarla ilişkide olduğunu tek tek açıklığa kavuşturdu.
 

Öte yandan, programın odak noktalarından biri de Metin Külünk ve Mücahid Birinci’nin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptıkları suç duyurusuydu. Keleştimur, Netenyahu ve İsrail’e yardım eden diğer ülke yetkilileri hakkında yapılan suç duyurusunun detaylarını incelerken, bu konuda izleyicilere aydınlatıcı bilgiler sundu.
 

Programın bir diğer önemli anı ise Filistin savaş bölgelerinden Türkiye Cumhuriyeti tarafından getirilen 27 kanser hastasının, Cumhurbaşkanı uçağıyla dünyada ilk kez Türkiye’ye getirilmesiydi. 7 Ekim’den bu yana devam eden savaşta, Filistin’den getirilen bu kanser hastaların hikayesi, canlı yayında detaylarıyla anlatıldı.

 

Muhammet Binici’nin hazırlayıp sunduğu Gece Ajansı, bu etkileyici programıyla izleyicilere, hukuki konulardaki derinlemesine analizler ve dünya gündemine dair çarpıcı olaylarla bilgilendirme sunarak yine dikkat çekti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gece, Ajansı'nda, Av., Faruk, Keleştimur, ile, Can, Atalay, Dosyası, ve, İsrail'e, Yardım, Suçlamalarının, Ardındaki, Detaylar, İncelendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı