Haber Detayı
18 Kasım 2023 - Cumartesi 09:23
 
Gece Ajansı'nda Müfid Yüksel ve Celal Tahir İle Arap Ülkelerinin Gazze ve Filistin Meselesine Vurdum Duymazlığı, Strateji Üretimi ve İsrail'in Gerçek Yüzü Ele Alındı
Muhammet Binici'nin yönetimindeki Gece Ajansı programı, bu sefer Sosyolog yazar Müfid Yüksel ve Gazeteci yazar Celal Tahir'i ağırladı. Programın merceği altında, Arap ülkelerinin Gazze ve Filistin meselesine duyarsızlığını anlatan Müfid Yüksel, örnekleriyle dikkat çekti. Yüksel, özellikle Suudi Arabistan'da Kral Muhammed Selman'ın seçilmeden önce 38 veliahtın infaz edilmiş olmasına vurgu yaparak, bu durumun Arap ülkelerine yönelik İsrail tehditlerini daha da körüklediğini belirtti. "38 veliahtın katliamına yardım edenlerin şimdi bu gerçeği açığa çıkarırız" şeklindeki tehditlerin, Arap ülkelerini sindirmeye yönelik bir strateji olduğunu "Arabistan'da durum böyle diğer Arap ülkelerinde ise durum daha da farklı" diyerek meselenin ve tehditlerin ne denli büyük olduğunu ifade etti.
GÜNDEM Haberi
Gece Ajansı'nda Müfid Yüksel ve Celal Tahir İle Arap Ülkelerinin Gazze ve Filistin Meselesine Vurdum Duymazlığı, Strateji Üretimi ve İsrail'in Gerçek Yüzü Ele Alındı

 

 


Muhammet Binici’nin yönetimindeki Gece Ajansı programı, bu sefer Sosyolog yazar Müfid Yüksel ve Gazeteci yazar Celal Tahir’i ağırladı. Programın merceği altında, Arap ülkelerinin Gazze ve Filistin meselesine duyarsızlığını anlatan Müfid Yüksel, örnekleriyle dikkat çekti. Yüksel, özellikle Suudi Arabistan’da Kral Muhammed Selman’ın seçilmeden önce 38 veliahtın infaz edilmiş olmasına vurgu yaparak, bu durumun Arap ülkelerine yönelik İsrail tehditlerini daha da körüklediğini belirtti. “38 veliahtın katliamına yardım edenlerin şimdi bu gerçeği açığa çıkarırız” şeklindeki tehditlerin, Arap ülkelerini sindirmeye yönelik bir strateji olduğunu “Arabistan’da durum böyle diğer Arap ülkelerinde ise durum daha da farklı” diyerek meselenin ve tehditlerin ne denli büyük olduğunu ifade etti.

 

 


Celal Tahir ise programda, slogan üretmenin ötesinde sahada strateji üretilmesi gerektiğini vurgulayarak, hamasetin etkili bir çözüm olmadığını belirtti. Stratejik düşünce ve etkili eylemlerle sorunlara çözüm bulmanın önemine dikkat çekti.


Programda ayrıca, İsrail’in Silistin topraklarını işgali ve Arz-ı Mevud kehanetleriyle Siyonizm’in gerçek yüzü masaya yatırıldı. İsrail’in bölgeyi nasıl bir ateş çemberine çevirdiği ve ezoterik stratejileri Gece Ajansı’nın detaylı incelemesiyle izleyicilere sunuldu.

 

Muhammet Binici’nin hazırlayıp sunduğu “Gece Ajansı”, bu etkileyici programında izleyicilere güncel konular üzerinden düşünce ve strateji sunmayı amaçlayarak, bilinçli bir toplum oluşturma yolunda önemli bir adım daha attı.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gece, Ajansı'nda, Müfid, Yüksel, ve, Celal, Tahir, İle, Arap, Ülkelerinin, Gazze, ve, Filistin, Meselesine, Vurdum, Duymazlığı,, Strateji, Üretimi, ve, İsrail'in, Gerçek, Yüzü, Ele, Alındı,
Yorumlar
Haber Yazılımı