Haber Detayı
03 Ağustos 2021 - Salı 10:24
 
Tarihi Tamzara Kumaşı ve Şalı Hiç Denediniz mi?
Suşehri’ndeki canlı yayın ve temaslardan sonra Muhammed Binici’nin konukları Abdurrahman Dilipak ve Muharrem Coşkun Şebinkarahisar belediyesini ziyaret ettiler. Belediye başkanı, AK Parti ilçe Başkanı ve belediye yöneticileri ve diğer bazı STK temsilcileri ve Kamu Görevlileri ile kültür merkezinde bir araya geldiler.
GÜNDEM Haberi
Tarihi Tamzara Kumaşı ve Şalı Hiç Denediniz mi?

ŞEBİNKARAHİSAR ZİYARETİ

 

Suşehri’ndeki "AtaTohumu Ata Yurdunda Milletin Efendileri ile buluşuyor" canlı yayın programı ve temaslardan sonra Muhammed Binici’nin konukları Abdurrahman Dilipak ve Muharrem Coşkun Şebinkarahisar belediyesini ziyaret ettiler. Belediye başkanı, AK Parti ilçe Başkanı ve belediye yöneticileri ve diğer bazı STK temsilcileri ve Kamu Görevlileri ile kültür merkezinde bir araya geldiler.

 

 

Dilipak, Coşkun ve Binici, başkan ve yetkililerden bölgedeki çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldılar ve daha sonra yerel yönetimlerin “Marka Şehir” uygulamaları çerçevesinde neler yapılabileceğine ilişin görüşlerini paylaştılar. Bu anlamda STK, sermaye grupları, Üniversitelerle işbirliği ve Kooperatifleşmenin önemi üzerinde durdular.

 

Daha sonra belediyenin koordinasyonu ile yeni açılan, hanımlara yönelik el dokuması olan Tamzara Üretimi ve Eğitimi Atölyesi ziyaret edildi ve halkın kooperatifleşmesinin ve şehrin marka ürünlerinin internet medya üzerinden pazarlanması ile ilgili örnekler ve üretimin daha da yaygınlaştırılması için ev içi atölyelerin önemi üzerinde duruldu.

 

HABERİN VİDEOSU

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tarihi, Tamzara, Kumaşı, ve, Şalı, Hiç, Denediniz, mi?,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı