Haber Detayı
17 Ekim 2020 - Cumartesi 12:45
 
SNMP'dan "Ailenin Devamı için, Haksızlıkların Son Bulması İçin Bize Destek Olun Çağrısı"
“AİLENİN DEVAMI İÇİN, HAKSIZLIKLARIN SON BULMASI İÇİN BİZE DESTEK OLUN” Toplumun temel taşı Ailenin yıkılmaması için çabaladıklarını belirten İlhan Ergincan ve Mesut arabul, “Bu amaç uğruna bizi destekleyen herkesi basın açıklamamıza davet ediyoruz. Hz. Ali, ‘’Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır.’’  Demişti. Biz de haksızlıklara karşı boyun eğmemek ve dilsiz şeytan olmamak için vatandaşlarımızın bizi desteklemesini ve bu haksızlığın sonra ermesini istiyoruz. Gelecek nesillerimiz için, Ailenin devamı için, haksızlıkların son bulması için siz de bize destek olun.” dediler.
YAŞAM Haberi
SNMP'dan

“AİLENİN DEVAMI İÇİN, HAKSIZLIKLARIN SON BULMASI İÇİN BİZE DESTEK OLUN” Çağrısında bulunan SNMP( Süresiz Nafaka Mağdurları Platform Başkanları; İlhan Ergincan ve Mesut Arabul, 18 Ekim 2020 saat 14'te ailenin geleceği konusuna duyarlı tüm vatandaşları yapacakları basın duyurusunda tek yürek olmaya devet ettiler. 

İlhan Ergincan ve Mesut Arabul ortak açıklamalarında; Toplumun temel taşı Ailenin yıkılmaması için çabaladıklarını belirtirken, “Bu amaç uğruna bizi destekleyen herkesi basın açıklamamıza davet ediyoruz. Hz. Ali, ‘’Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır.’’  Demişti. Biz de haksızlıklara karşı boyun eğmemek ve dilsiz şeytan olmamak için vatandaşlarımızın bizi desteklemesini ve bu haksızlığın sonra ermesini istiyoruz. Gelecek nesillerimiz için, Ailenin devamı için, haksızlıkların son bulması için siz de bize destek olun.” dediler.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SNMP'dan, "Ailenin, Devamı, için,, Haksızlıkların, Son, Bulması, İçin, Bize, Destek, Olun, Çağrısı",
Yorumlar
Haber Yazılımı