Haber Detayı
31 Aralık 2023 - Pazar 00:10
 
Krallar da Kıralın Emrinde -2
Dünya üzerindeki güç dengesinin arkasındaki gizli dünya devleti, ekonomik, siyasi ve dini unsurları kullanarak kontrol sağlıyor. ABD ve batılı liderlerin İsrail'e yönelik politikaları da bu güçlerin etkisi altında şekilleniyor. Gazeteci, yazar Halis Özdemir bu köşe yazısında, Arzı Mevud ve İsa Mesih inançları gibi konular ele alıp, dünya üzerindeki güç oyunlarının karmaşıklığına dikkat çekiliyor. İşte yazının tamamı!..
GÜNDEM Haberi
Krallar da Kıralın Emrinde -2

Krallar da Kıralın Emrinde -2
 ABD Başta olmak üzere Batılı Liderler Neden İsrail’e Koştu! 
 
Unutmayalım ki KRALLAR da KRALIN emrindedir.
Gizli dünya devleti ahtapot gibi dünyayı kuşatmış kimi yerde Kapitalizm kimi yerde Sosyalizm kimi yerde de Komünizm olarak insanlar üzerinde etkisini ve yönetimini sürdürür. Çin dahil devletleri kim yönetiyor umarım bir nebze de olsa anlaşılmıştır.
 

Siyonizm/Kabbala-(Ağızdan Kulağa-gizli) inancını tanımadan şer güçlere karşı insanlık yeni bir medeniyet kuramaz.
 
Önemli organize ve karar toplantıları yaparlar.

 Yalta konferansı en önemli olanlarından birisidir. Ayrıca yönetim şemasında üçgen piramit içinde gördüğünüz BİLDERBERG de bunlardan birisidir.
 
Yalta Konferansı dünyanın paylaşılmasının kararlaştırıldığı toplantıdır.
 
Yalta Konferansı ya da Kırım Konferansı, II. Dünya Savaşı sırasında 4 Şubat 1945 - 11 Şubat 1945 tarihleri arasında SSCB'nin önde gelen tatil yeri Yalta'nın 3 kilometre güneyinde bulunan Livadia Sarayı'nda düzenlenen ve İngiltere Başbakanı Churchill, ABD Başkanı Roosevelt ve Rusya Başkanı Stalin olmak üzere "Üç Büyük"ün katıldığı konferansta alınan kararları bilmeden, Türkistan'ın Doğusunu Çin'e, Batısını Rusya'ya, Osmanlı'nın batılı ülkeler, İngilizler, Fransızlar, İtalyanlar arasında nasıl pay edildiğini ve yeni dünyayı nasıl pay ettiklerini ve hedeflerini bilmeden Ne Doğu Türkistan ne Batı Türkistan ve ne de İslam coğrafyasının gelecek inşasından bahsedilemez!
 
 
Türk İslam dünyası kendi Yalta konferasını yapmadıkça İslam dünyasının üzerinde kara bulutlar dolaşacak, sömürülmeleri, zulme uğramaları devam edecek demektir.
 
"Bilderberg Grubu, dünyanın belki de en tartışmalı ve gizli organizasyonu. Grubun toplantıları her yıl İsviçre'nin Montrö kentindeki lüks bir otelde yapılmaktadır. Toplantılar 4 gün sürer. 
Toplantılara dünyada birçok ülkeden liderler ile sanayi, finans, akademi ve medya sektöründen 2020 yılındaki toplantıya 130 seçkin konuk davet edildi. Siz ise edilmediniz.!

"Hangi gazeteyi okursanız okuyun, hangi televizyon kanalını ya da sosyal medya hesabını izlerseniz izleyin, toplantıya katılan hiçbir gazeteciden herhangi bir şey duymayacaksınız. Hepsi yasaklı."
 
Gazeteci Tom de Castella
BİLDERBERG toplantıları Türkiye'de de birkaç defa yapıldı.Hasılı kelam; yapılan eylem, davranış, konuşma, propaganda KİMİN, KİMLERİN İŞİNE YARIYOR bunu anlamadan "gözünün üstünde kaşın var" kabilinden işleri değerlendirilmemeli. BÜYÜK PROJE VE FOTOĞRAFA bakmalı ve ona göre değerlendirmeliyiz.
 
 Yeni bir Dünya kurmanın yolu; sembolleri, ayinlerini, yerli işbirlikçileri ve işbirlikçilik konusundaki metodlarını bilmekle, milli şuurla milli birliği sağlamakla mümkündür
.
 
Başta ABD olmak üzere ne ABD ne Fransa ne İngiltere merkez bankaları bu devletlere ait değildir!
 
Rochitler, Rockefeller ve diğerleri sahiptirler.
 
Dünya halkları ellerinde esirdir!
Buna ABD ve diğerlerinin halkları dahildir!
 
İnsanlığı kendilerine KÖLE olarak yaratıldığına inanacak kadar KABBALA (ağızdan kulağa- inancı) inancına sahip sapkındırlar!
 
Örnek Tevrat ayeti!
“Ve Allahın Rabbin sana teslim edeceği bütün kavimleri bitireceksin, gözün onlara acımayacak. Tevrat tesniye 7/16
“Et yeyin ve kan için yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya betlerinin kanını içeceksiniz …sarhoş oluncaya kadar kan içeceksiniz.” Tevrat hezekiel 
39/18-19
 
Akıl alır gibi değil!
Mikrop Virüs harbine örnek!

“Ve onun içine veba ve sokaklarına kan göndereceğim ve çepeçevre onun üzerine gelen kılıçla içindeki yaralılar düşecekler ve bilecekler ki ben Rabbim .”
Tevrat hezekiel 28/23
 
14. Yüzyılda Avrupa’da çok büyük ölümlere sebep olan veba salgını yaşandı, özellikle Almanya’da 1349’da soruşturma sonucunda Yahudilerin vebayı kasıtlı olarak yaydıkları kuyulara bulaştırdılar ve Yahudi olmayanların kapılarına sürdükleri tesbit edilmiştir.
Bunlar var oldukları günden bu zamana dünyanın başının belası musibet lanetli bir millettir.
 
Bir dolar meselesi
 
Piramidin sırrı!
Ve bazı kuruluşlar;
CFR 21 Temmuz 1921’de kuruldu
Bildelberg 1954’de ilk toplantısını yaptı.
 
ABD’de seksen milyon Evanjelist yaşıyor
Dünyada Beş yüz milyon!
ABD merkez bankası Yahudilerin Fransa İngiltere ve diğerleri Yahudilerin bankaları 
 
Arap şeyhlerinin paraları Yahudi bankalarında, gerçi işin başka bir vahim yanı ise; kendilerinin pek çoğu Eskenazi yahudisi!
Bunlardan ne bekleyebilirsiniz!
 
Yaşanan insanlık suçunu, gerekçelerini ve hedeflerini Gazze ve Filistinle sınırlı görmek dünyanın içinde bulunduğu belayı ve Türkiyeyi bekleyen tehlikeleri görmemek anlamına gelir!
 
Arzı Mevud İnancı
Türkiye’nin bir bölümünün Arzımevud sınırları içinde gördükleri artık herkesin malumudur! 
Gerçi son günlerde İsrail’in gerçek yüzü ortaya çıkana kadar bu iddiaları kimse dikkate almıyordu! 
Hadi canım sen de deniliyordu!
Malesef insanın inanası gelmeyen o kadar sapkın inanca sahipler ki akıl alır gibi değil!
 
İsa Mesih İnancı
 
İsa mesih gelmesinin fiziki şartı VADEDİLMİŞ TOPRAKLARIN YAHUDİ OLMAYANLARDAN TAMAMEN BOŞALTILMASI şartıdır!
Onun için Gazze’de çocuk kadın demeden katlediyorlar 
Zaten sapkın inançlarına, Muharref Tevrat’a göre inançları akıl alır gibi değil!
 
Küfür tek millettir!
Çareyi batının merhametinde aramak beyhudedir
 
Kuvvet Kudret sahibi Cenab-ı Haktır.
Çare biziz, bizden başka çare yoktur
Kalkınmak gelişmek kendi para sistemimizi, kendi sanayimizi teknolojimizi geliştirmek zorundayız 
Kendi NATO’muzu kendi BM’mizi kendi kurumlarımızı kurmak zorundayız!
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Krallar, da, Kıralın, Emrinde, -2,
Yorumlar
Haber Yazılımı