Haber Detayı
16 Temmuz 2022 - Cumartesi 13:22
 
DÜNYAYI ATEŞE VERECEKLER! Nükleer Savaşa Çeyrek Kala Türkiye biçilmek istenen rol ne?
DÜNYAYI ATEŞE VERECEKLER! Nükleer Savaşa Çeyrek Kala Türkiye biçilmek istenen rol ne? Gazeteci Yazar Halis Özdemir​ Siyonizm'in Asrın planını deşifre ediyor Türkiye'yi ateş çemberine kimler çekmek istiyor! Davos'ta neler planlandı? NATO toplantısının konuşulmayanları Türkiye ne yapmalı?
GÜNDEM Haberi
DÜNYAYI ATEŞE VERECEKLER!  Nükleer Savaşa Çeyrek Kala Türkiye biçilmek istenen rol ne?

DÜNYAYI ATEŞE VERECEKLER!

Nükleer Savaşa Çeyrek Kala Türkiye biçilmek istenen rol ne?

 

Tek Kutuplu Yeni Dünya Kurulurken İkinci Yalta Konferansı Tarihi Davos Zirvesi ve NATO Toplantısı!

Kissinger Soros Davos ve NATO Zirvesi 

Bu yıl yapılan DAVOS toplantısı tarihi kararların alındığı toplantıdır. Bir bakıma ikinci YALTA KONFERANSIdır. NATO toplantısı ise sürecin başlatılması toplantıdır.

 

Değerli okurlarım,

Daha önceki yazılarımda Davos zirvesinde Yahudi Soros ve Yahudi Kissinger’in konuşmalarını ve sonuçlarını özet olarak “AMOK Koşusu başladı” başlığı ile yazmıştım.  Yazımı okumayanlar lütfen bu yazıyı okumadan önceki yazımı okuyunuz hatta okumuşsanız da tekrar okumanızda yarar var. Aşağıda yazdıklarım önceki yazımın mütemmimi durumundadır.


Tek Kutuplu Yeni dünya kuruluyor!


Davos zirvesi adeta Yeni YALTA konferansıdır. Dolayısı ile NATO zirvesi alınan kararların adım adım uygulanmasıdır.

Ukrayna başkanı Zelenski yahudi kökenli bir artisttir. İşte bu artist, gene yahudi kökenli Putin ile yani Rusya İle karşı karşıya getirilerek OYUN SAHNEYE KOYULMUŞtur. 

Beyin ölümü gerçekleşmiştir dedikleri NATO tekrar diriltilmiş ve iki kutuplu dünyanın kurtarıcı rolüne soyundurulmuştur.

Siyonist Kissinger ile siyonist Soros SIFIR TOPLAMLI strateji mi yoksa Soros’un ve Batılıların başlattığı AMOK KOŞUSU metodu mu YENİ DÜNYA hedefe daha çabuk götürür diye tartıştılar. Soros ve batılı elitlerin ve ABD’nin metodu galip geldi.

Tam da bunun akabinde NATO toplantısı gerçekleşti. Tabi toplantının galibinin Türkiye olduğu ilan edilmekten de geri kalınmadı. Türkiye NATO’da terör destekleyicileri ile ilgili tezlerini kabul ettirdi. Türkiye için elbette önemlidir. Tamam da bundan sonra “beyin ölümü gerçekleşti” dedikleri güçlendirilmiş NATO üzerinden neler planlanıyor ve Türkiye bu işin neresinde!? Daha doğrusu Türkiye’ye biçilen rol nedir?
Asıl mesele budur.



Öncelikle dünyayı hiç olmadığı kadar NÜKLEER risk beklemektedir. 
Gözlerini kararttılar!


Yahudi tiyatrocu Zelenski ülkesinin yerle yeksan olacağını bildiği halde başrolü üstlendi ve ülkesinin getirildiği duruma rağmen Zelenskiyi KAHRAMAN ilan etmeyi de ihmal etmediler. Türkiye ve NATO ülkelerinin yöneticilerinin kulaklarında küpe olsun! Bunlar hedeflerine, amaçlarına ulaşmak için kimsenin gözünün yaşına bakmayacaklarını her olayda gösterdiler Irak’a Suriye’ye Yemen’e Libya’ya demokrasi getirmek için girip yerle yeksan etmediler mi? Tabi onlara göre Suudi Arabistan demokrasi ile yönetiliyor!
Gelelim son NATO toplantısına ve NATO toplantısının yol haritasına. Ondan da önemlisi Türkiye’yi hangi tehlikelerin beklediğine.

Önce kurt politikacı Kissenger’ın önerilerini çok kısa hatırlayalım, 
Kissinger Çin ile ilgili de mesajının ardından,
Tayvan'ın Çin ile ilişkilerin merkezi olmasına izin verilmemesi gerektiği konusunda uyardı. 

 

George Soros ise, "Uygarlığımızı korumanın en iyi ve belki de tek yolu Putin'i bir an önce yenmektir" dedi.
Soros, Davos'ta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in “toplum için en büyük tehdit” olduklarını söyleyerek planladıkları DÜNYA SAVAŞININ adeta işaret fişeğini ateşlemiş, yol haritasını belirlemişlerdir.


“ABD Başkanı Biden ve Genel Kurmay Başkanı Milley, Kissinger gibi bir jeopolitik ustası yerine, küresel ajandası için -Bill Gates, Klaus Schwab ve tüm diğerleriyle birlikte- dünyayı yakmaya hazır olan Soros'u dinliyorlar.

NATO toplantısını bu zaviyeden değerlendirdiğimizde;


ABD ve NATO Ukrayna üzerinden başlattığı yeni duruma göre, Ukrayna’da başlattıkları kurgu tehdit algısı oluşturarak önce RUSYA, ardından ÇİN tehdidi gerekçesi ile sıcak savaş içine girecekleri yönündedir. 

Bu hazırlanan kurgununun içinde Türkiye asla rol almamalı. 


Bu hem Türkiye’nin varlık mücadelesi hem de Dünyanın 1. Dünya Savaşı durumuna sürüklenmesinin önüne geçmesi ve en azından o günaha ortak olmaması için zorunludur! 

Allah muhafaza böyle bir durum NÜKLEER SAVAŞI da başlatacağı için onarılmaz tehlikeleri barındırmaktadır.

Türkiye’yi bu işin içine katmak için önce Türkiye’nin BARIŞÇI ROLÜ gündem edilecek, Türk milletine aslansın kaplansın denilecek, işin sonunda Türkiye’ye biçilen rol verilmek istenecektir.
Bu kurgu 93 yaşındaki Yahudi Soros’un, 98 yaşındaki Yahudi Kissenger’in ve ABD’nin dinazor siyonist yöneticilerinin planıdır. 

Aman dikkat aman dikkat!


Peki bütün bunlar nasıl hayata geçecek!

Öncelikle, İngiltere Başbakanı Boris Johnson hayalinin Avrupa’da bir Roma İmparatorluğu kurmak olduğunu ayrıca Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un da kendisine destek verdiğini açıklamış ve, Johnson, “Aslında fikir ilk olarak Macron’dan çıktı. Gerçi ben bunu Dışişleri Bakanı olduğum süreçte de düşünmüştüm. Roma İmparatorluğu kadar büyük hatta Eurovision kadar kapsayıcı bir yapı düşünün. İsrail, Ukrayna, Türkiye gibi ülkelerin de içerisinde olduğu… “nu ifade etmiş, “TÜRKİYE ‘HAYATİ’ ÖNEME SAHİP” değerlendirmesinde bulunmuştur.

İngiltere Başbakanı Johnson’un başbakanlıktan ayrılmış olması kimseyi yanıltmasın. İngiltere devlet aklı ve hedefi süreklilik arzeder! 

 

Projede en önemli rolü Türkiye’ye vereceklerini yani ATEŞİN İÇİNE Türkiye’yi atmak istediklerini kendileri söylemiş oluyorlar.

Önce Rusya’ya saldırıp Rusya’yı küçültmek daha doğrusu Rusya’yı Moskova ve çevresine hapsetmek isteyecekler. Bunu yaparken Rusya sınırları içinde henüz bağımsızlığını kazanmamış TÜRK DEVLETLERİNİ Rusya’dan kurtarmak olacak! Aynen komşu ülkelere demokrasi getirecekleri iddiası gibi!
Kulağa çok hoş geliyor değil mi!?

Rusya oyun dışına itildikten sonra sıra Çin’e gelecek!

Ama lütfen unutmayın gerek Rusya gerekse Çin’in eli soğan doğruyor! Onların nükleer silahları yok! Çaresizlik içinde NATO aracılığı ile siyonistlerin kendilerine biçtikleri kadere razı olacaklar öyle mi!?

Hayır asla öyle olmayacak!

Türkiye’nin önüne “Türk devletlerinin bağımsızlığı” cazibesini koymak isteyecekler!
Türkiye’yi Rusya’nın ve sonra da Çin’in önüne atmak isteyecekler!
Türkiye asla bu oyuna gelmemelidir. 
Gelmeyecektir.

Unutmamak gerekir ki!

ABD ve müttefikleri ne İslam dünyası ne Türk dünyası ne de insanlık için hayırlı sonuç doğuracak eylemin içinde olmazlar! Olmadılar!
Gücü hak sebebi sayan ırkçı Emperyalist düşünceye sahip olduklarını en iyi bizler bilmekteyiz!

Yılanla, ayıyla çuvala girilmez!
Onların övgülerine güvenilmez!

AMOK KOŞUSU yazımızda;

Kissinger, Soros ve diğer emperyalist siyonist önderlerin DAVOSTA önerilerine yer verdim. Ne yapmak istedikleri, amaçlarını gerçekleştirmek için dünyayı ataşe atmaktan katiyyen geri durmayacaklarını kendi ifadeleri ile anlatmaya çalıştım.
İki makale birbirinin mütemmim cüzüdür!


Yeni Dünyayı kurmak isteyenlerin planlarından anlaşılan,Türkiyeyi ve dünyayı felaket beklemektedir.
Türkiye kendisine oynanan oyunları görecek feraset ve birikime sahiptir!
Millet olarak da oyunların farkında olarak müteyakkız olmalıyız!
Türkiye olmadan planlarını hayata geçirmeleri çok zordur!
Türkiye’yi işin içine çekmek için akıl almaz operasyonlar deneyeceklerine emin olabilirsiniz.


Bu konuda gelişmeleri yakın takip etmeliyiz!

Unutmayın bu konuda hali hazır da ülkeyi yönetenler geçit vermezse yönetime karşı atraksiyonlar geliştirecekler. 

Daha olmadı projelerini uygulamaya koyacağını düşündükleri ile iş tutmaya çalışacaklar!

Müteyakkız olmak milli görevdir.

Hasılı her yolu deneyecekler.

Dünya adım adım nükleer savaşa sürüklenmekte, öncü kuvvet olarak da hiç şüpheniz olmasın Türkiye düşünülmektedir.

Türkiye asla bu oyuna gelmemelidir.

Merhum Erbakan’ın şu sözü hep kulaklarımda çınlamaktadır; "kim ben mi siyonizme hizmet ediyorum diye diye siyonizme asker olursunuz da haberiniz olmaz! Siyonistler önce narkozlar sonra yapacağını yapar!!”

Yaptığımız niyet okuması yada komplo teorisi  değildir. Siyonist emperyalistlerin hedeflerini, yol ve yöntemlerini aldıkları kararların ne manaya geldiğini tarihi seyri içinde gözlemlemeye, okumaya çalışmaktan ibarettir. Onlar için insanlığa yaşatacakları felaketlerin hiç mi hiç önemi yoktur. Tarihleri savaş soykırım sömürü ve insanlık suçu ile doludur.

Tek kutuplu SİYONİST YENİ DÜNYA DEVLETİni kurmak için dünyayı ateşe atmalarına ramak kalmıştır.

Aman dikkat!

Vesselam

 

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
https://www.bncmedyahaber.com/yazar-millet-ittifakinin-ilhan-kesici-ile-sinavi-chp-ayni-chp-mi-834.html

Kaynak: Editör:
Etiketler: DÜNYAYI, ATEŞE, VERECEKLER!, , Nükleer, Savaşa, Çeyrek, Kala, Türkiye, biçilmek, istenen, rol, ne?,
Yorumlar
Haber Yazılımı