Haber Detayı
27 Temmuz 2023 - Perşembe 12:58
 
Bitmek Bilmeyen Süresiz Nafaka Zulmü
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahi Nur Özdemir Göktaş "Süresiz Nafaka Kabul edilebilir Değil" dedi. Feminist yapılar ve feminist derneklerin ağzıyla yayın yapan kendisini Laik ve Kemalist olarak topluma tanıtan basın yayın kuruluşları Aile Bakanı Göktaş'ı hedef tahtasına koydu!.. Hafta içi her gece 23:30'da Akit TV ekranlarından canlı olarak izleyici ile buluşan Muhammet Binici ile "Gece Ajansı'nda Av. Faruk Keleştimur ve Muhammet Binici konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundular. Ayrıca programa mağdurlar ve mağdur dernek başkanları katılarak içinde bulundukları haksızlığı anlatma fırsatı buldular işte ayrıntılar!..
GÜNDEM Haberi
Bitmek Bilmeyen Süresiz Nafaka Zulmü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahi Nur Özdemir Göktaş "Süresiz Nafaka Kabul edilebilir Değil" dedi. Feminist yapılar ve feminist derneklerin ağzıyla yayın yapan kendisini Laik ve Kemalist olarak topluma tanıtan basın yayın kuruluşları Aile Bakanı Göktaş'ı hedef tahtasına koydu!..

Hafta içi her gece 23:30'da Akit TV ekranlarından canlı olarak yayınlanan Muhammet Binici ile "Gece Ajansı'nda Av. Faruk Keleştimur ve Muhammet Binici konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Ayrıca programa mağdurlar ve mağdur dernek başkanları katılarak içinde bulundukları haksızlığı anlatma fırsatı buldular.

İşte sizin için derlediğimiz çarpıcı ayrıntılar!..
 

Muhammet Binici'nin süreci değerlendirmesinden sonra canlı yayına bağlanan 2. Eş Hatice Taşdemir Bitmek Bilmeyen Süresiz Nafaka Zulmünü Anlattı!..
 

 

Başlık Parası, Mehir, Bitmek Bilmeyen Süresiz Nafaka

 


100 görme engelli 2. eşi 70. Kızlarının rızkını eski eşe nafaka adı altında veriyorlar




Av. Faruk Keleştimur - Süresiz Nafaka Açıklaması - Muhammet Binici ile Gece Ajansı


 

Feminist dernekler evli kadına "çalışmalısın!." Boşanınca! Çalışma kocanın parasını yemelisin!..
 



HEPSİ VE DAHA FAZLASI İÇİN


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/VDjF-yFARtE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
Kaynak: Editör:
Etiketler: Bitmek, Bilmeyen, Süresiz, Nafaka, Zulmü,
Yorumlar
Haber Yazılımı