Haber Detayı
14 Aralık 2020 - Pazartesi 12:48
 
5GVirüsNews Platformu'ndan açıklama: Sokağa çıkmak provokasyondur!
5G ve aşı dayatmasına karşı tavrıyla kamuoyunun yakından izlediği 5GVirüsNews Platformu, "sokak eylemlerine çağrı" yapan bir grubun tavrını eleştirdi ve "Sokak eylemine Hayır" dedi. Platform sözcülerinden Abdurrahman Dilipak ve Muammer Karabulut, aşıya karşı çıkan kişilerin eylem yapacağı bilgisi üzerine platformun web sitesi üzerinden bir açıklama yayınladı.
GÜNDEM Haberi
5GVirüsNews Platformu'ndan açıklama: Sokağa çıkmak provokasyondur!

Haber Vakti'nin haberine göre;

Söz konusu açıklamada sokağa çıkmanın provokasyondan ibaret olduğu ifade edildi.

İşte o açıklamanın tamamı:

Bugün saat 14.00 İstanbul/Çağlayan’da aşı için miting yapılacağı bilgisi platformumuza da ulaşmış ve bizleri takip eden binlerce kişiden, katılıp katılmayacağımız konusunda mesajlar da aldık.

Herşeyden önce yaşadıklarımız küresel bir darbedir. DSÖ üzerinden yapılan operasyon ülkelerin Sağlık Bakanlıkları ve sağlık birimleri adete,  “emir komut zinciri” içinde yürütülmektedir. Ne yazık ki ülkemizde, çaresiz ve zorunlu olarak uluslararası sorumluluklar çerçevesinde hareket etmektedir.

Alınan tedbirlerin hiçbirisini, doğru ve yasal bulmuyoruz. Aşı konusu da bilimin veya aşı ve ilaçlar da uygulanan hiçbir prosedürün yerine getirilmeden, özellikle insanlar üzerinde en az 30 bin  Faz3 çalışması yapılmadan gündeme gelmesi de kabul edilecek bir durum değildir.

Küresel sapkınlar her türden bilim dışı faaliyetlerini eleştiren herkesi, “komplo teorisi” yapmakla, aşı gerçeğini bilimsel olarak gündeme getirenleri de “Aşı Karşıtı” olarak damgalamaktadır.

Kaynak: Editör:
Etiketler: 5GVirüsNews, Platformu'ndan, açıklama:, Sokağa, çıkmak, provokasyondur!,
Yorumlar
Haber Yazılımı