Haber Detayı
15 Temmuz 2021 - Perşembe 00:11
 
15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ve Yeni Bir Medyanın Doğuşunun 1. Yılı!..
Türkiye, 15 Temmuz 2016 yılında FETÖ’nün Hain Darbe girişimine sahne olmuştu! 251 vatandaşımızın şehit olduğu, 2 bin 194 kişinin de yaralanarak gazi olduğu darbe girişiminde; Aziz Türk Milletinin Çabası ve Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşuyla hain darbe girişimi bertaraf edildi. FETÖ’nün 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen; Türkiye Devleti, “Milli Birlik ve Dayanışma Günü” n de, Dosta Güven Düşmana Korku vermeye devam ediyor. Bu anlamlı günde siz değerli okuyucularımız ile bncmedya.com olarak yayın hayatımızın 1. Yılını geride bıraktık.
GÜNDEM Haberi
15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ve Yeni Bir Medyanın Doğuşunun 1. Yılı!..

Türkiye, 15 Temmuz 2016 yılında FETÖ’nün Hain Darbe girişimine sahne olmuştu! 251 vatandaşımızın şehit olduğu,  2 bin 194 kişinin de yaralanarak gazi olduğu darbe girişiminde; Aziz Türk Milletinin Çabası ve Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşuyla hain darbe girişimi bertaraf edildi. FETÖ’nün 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen; Türkiye Devleti, “Milli Birlik ve Dayanışma Günü” n de, Dosta Güven Düşmana Korku vermeye devam ediyor. Bu anlamlı günde siz değerli okuyucularımız ile bncmedya.com olarak yayın hayatımızın 1. Yılını geride bıraktık.

 

15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Gününde;  Hızlı, Güvenilir, Cesur ve Doğru Haber yayın politikası  ile bncmedyahaber.com  yayın hayatına tam 1 yıl önce bu gün başadı.

 

15 Temmuz Hain Darbe Girişimin üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen Türk milleti olarak Vatanımız ve Milletimizle kol kola, omuza-omuza, dimdik ayakta durmanın, Dosta Güven düşmana korku kermenin mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Bu anlamlı günde siz değerli okuyucularımıza bncmedyahaber.com sitemizi hizmetinize sunmaktan ve sizinle 1 yılı geride bırakmaktan kıvanç duyuyoruz.

 

15 Temmuz gecesi bir ihanet kalkışması, Ülkeyi işgal etmeye kalktı. Yerden ve gökten acımasızsa kurşunlar yağdı. Başkomutan emir verdi; inin meydana, sahip çıkın aziz vatana. Kahraman Türk Halkı ya istiklal ya İzmihlal diyerek ayağa kalktı. Dillerde Tekbir ellerde Bayrak ya Allah Bismillah diyerek indi meydanlara… Öyle bir geceydi ki köprüler tutuldu, tanklar yürütüldü,  F-16’lar havalandı...

 

Cuntacı vatan hainlerinin unuttuğu çok şey vardı elbette. Kurtuluş Savaşının kadın kahramanı “Şerife Bacı” ölmemişti, hala yaşıyordu. Tankların önüne yatan “Metin Doğan” gibi yiğitler vardı. “Ömer Halis Demir” gibi gözünü kırpmadan tetiğe basıp şehit olanlarda… Kimi Şehit oldu kimi gazi. Sonuç olarak aziz milletimiz serden geçti. Yurdundan asla!.. Siper etti göğsünü hayasızca gelen kurşunlara canını verdi bedenini toprağa düşürdü de.. “Al Bayrağımızı yere düşürmedi. Minaralerin şerefelerinden gök kubbede yankılanan gönüllerimizi ferahlatan rehberimiz “Sela” ve “Ezan” nidalarını susturmadı. Bu millet yarından, yârinden evladından, anasından, babasından, kanından kendi canından vaz geçti de  ” Aziz Vatanından asla vazgeçmedi...

 

Bncmedyahaber.com olarak Aziz Şehitlerimize Allahtan Rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyoruz. Gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.

 

                                                 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: 15, Temmuz, Hain, Darbe, Girişimi, ve, Yeni, Bir, Medyanın, Doğuşunun, 1., Yılı!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı