Haber Detayı
18 Ekim 2023 - Çarşamba 14:53
 
TARİHİ YAYIN AKSA TUFANI TAHRİR (KURTULUŞ) BAŞLANGICI - Muhammet Binici ile Gece Ajansı
Aksa Tufanı Tahrir (Kurtuluş) Başlangıcı Muhammet Binici İle Gece Ajansı Programında İsrail'in Hedefi Haline Gelen Masum Siviller, Bebekler, Çocuklar, Kadınlar, Yaşlılar, Yaralı ve Hastalar Masaya Yatırıldı. Muhammet Binici tarafından hazırlanan ve sunulan "Aksa Tufanı Tahrir (Kurtuluş) Başlangıcı" programı, İşgalci İsrail'in hedef aldığı ve masum sivillerin, bebeklerin, çocukların, kadınların ve yaşlıların bulunduğu hastanelerin vurulması gibi acı olayları ele aldı. İsrail'in düşen maskesi ve İslam dünyasının Kudüs'e sahip çıkma kararlılığı masaya yatırıldı
GÜNDEM Haberi
TARİHİ YAYIN AKSA TUFANI TAHRİR (KURTULUŞ) BAŞLANGICI - Muhammet Binici ile Gece Ajansı

 

Aksa Tufanı Tahrir (Kurtuluş) Başlangıcı Muhammet Binici İle Gece Ajansı Programında İsrail'in Hedefi Haline Gelen Masum Siviller, Bebekler, Çocuklar, Kadınlar, Yaşlılar, Yaralı ve Hastalar Masaya Yatırıldı.


Muhammet Binici tarafından hazırlanan ve sunulan "Aksa Tufanı Tahrir (Kurtuluş) Başlangıcı" programı, İşgalci İsrail'in hedef aldığı ve masum sivillerin, bebeklerin, çocukların, kadınların ve yaşlıların bulunduğu hastanelerin vurulması gibi acı olayları ele aldı. İsrail'in düşen maskesi ve İslam dünyasının Kudüs'e sahip çıkma kararlılığı masaya yatırıldı.


Programın konukları arasında Dr. Nihad Abunasser, İsrail hapishanelerinde 18 yıl boyunca zulme ve işkenceye maruz kalan İyad Abunasser ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Fehim Üçışık yer aldı.


Programda, İsrail'in Kudüs'te hedef aldığı hastaneler ve bunun sonucunda masum insanların hayatlarını kaybetmesi, bebeklerin, çocukların, kadınların ve yaşlıların yaşadığı trajediler ele alındı. Ayrıca, İsrail'in gerçek yüzünün deşifre edilmesi ve İslam dünyasının Kudüs'e sahip çıkma kararlılığı düştüğü Kudüs'ten ayağa kalktığı konuşuldu.


Dünya Gündeminde Önemli Bir Rol Bu program, İsrail'in Filistin halkına yönelik saldırılarına ve işlediği suçlara dikkat çekmek amacıyla hazırlandı. İsrail'in masum insanlara yönelik saldırıları dünya gündeminde geniş bir yer tutuyor ve bu program, bu önemli meseleleri kamuoyuna duyuruyor duyurmaya da devam edecek!.. 


 

 

 


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: TARİHİ, YAYIN, AKSA, TUFANI, TAHRİR, (KURTULUŞ), BAŞLANGICI, -, Muhammet, Binici, ile, Gece, Ajansı,
Yorumlar
Haber Yazılımı