Haber Detayı
17 Ekim 2023 - Salı 07:36
 
Söz Meydanı Programı, İsrail'in Filistinli Mahkumlara Yönelik İşkence ve İnsan Hakları İhlallerini İfşa Etti
Muhammet Binici tarafından hazırlanan ve sunulan "Söz Meydanı" programı bu hafta, Siyonistlerin Filistinli mahkumlar üzerindeki tutuklamalarının felsefi boyutlarına ve hedeflerine odaklandı. Program, Filistinli mahkumların Siyonist hapishanelerindeki uzun süreli mücadele yöntemlerini ve ilham verici örneklerini ele aldı. İnsan hakları, özgürlük ve direniş temasının işlendiği bu özel bölümde İsrail'in gerçek yüzü Türkiye ve dünyada ilk kez bu şekilde gündeme geldi ve İşgalci İsral'in maskesi düştü.
GÜNDEM Haberi
Söz Meydanı Programı, İsrail'in Filistinli Mahkumlara Yönelik İşkence ve İnsan Hakları İhlallerini İfşa Etti

Mahkumlara Bu Şekilde Psikolojik İşkence Yöntemi Görülmedi - Muhammet Binici İle Söz Meydanı

 
 

 

 

 


Muhammet Binici tarafından hazırlanan ve sunulan "Söz Meydanı" programı bu hafta, Siyonistlerin Filistinli mahkumlar üzerindeki tutuklamalarının felsefi boyutlarına ve hedeflerine odaklandı. Program, Filistinli mahkumların Siyonist hapishanelerindeki uzun süreli mücadele yöntemlerini ve ilham verici örneklerini ele aldı. İnsan hakları, özgürlük ve direniş temasının işlendiği bu özel bölümde İsrail'in gerçek yüzü Türkiye ve dünyada ilk kez bu şekilde gündeme geldi ve İşgalci İsral'in maskesi düştü.

 

 


Filistin Mahkumlarının Hikayesi ve İnsan Hakları Mücadelesi
 

Program, "Filistin Mahkumlarının Hikayesi" ve "İnsan Hakları Mücadelesi" konularına odaklandı. Filistinli mahkumların yaşadığı zorluklar, işkenceler, hapislerdeki koşullar ve insan hakları ihlalleri detaylarıyla ele alındı.


İşgalci İsrail'in İşkence Yöntemleri
 

İşgalci İsrail devletinin mahkumlara uyguladığı işkence yöntemleri de programda gündeme geldi. Mahkumların fiziksel ve psikolojik olarak nasıl işkenceye tabi tutulduğu, soğuk hücrelerde buz dolaplarında dondurularak nasıl şehit edildikleri ve ailelerine teslim edilmeden buzdolaplarında numaralandırılarak nasıl saklandıkları dünyada ilk kez deşifre edildi.

 


Duygusal Anlar
 

Programın kapanış bölümünde, İyad ve Nihad Abunasser'in Türkiye'ye seslenişi izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Abunasser kardeşler, İslam sancağını Mescid-i Aksa'nın kubbesine birlikte mi yoksa yalnız mı koyacaklarını sordu ve izleyicilere kararlarını vermeleri için çağrıda bulundu.

Bu özel bölüm, Filistinli mahkumların yaşadığı zorlukları ve insan hakları ihlallerini kamuoyuna duyurmayı amaçlıyor. İsrail'in mahkumlara yönelik işkence ve kötü muamelesi dünya çapında gündem oluşturabilir ve insanların Filistinli mahkumlara desteklerini artırabilir.

Desteğiniz her zamankinden çok daha önemli!.. Ya değerlerimize sahip çıkarak var olacağız ya da yok!
Karar Bizim!..  


İşte Programdan Sizin İçin Derlediğimiz Kısa Kesitler!..

 

Mezar Buzdolapları - Böyle Vahşet Görülmedi - Muhammet Binici ile Söz Meydanı

 
 



 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Söz, Meydanı, Programı,, İsrail'in, Filistinli, Mahkumlara, Yönelik, İşkence, ve, İnsan, Hakları, İhlallerini, İfşa, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı