Haber Detayı
16 Aralık 2023 - Cumartesi 00:34
 
Emekli Tuğgeneral Prof. Dr. Esat Arslan ile El Kassam Tugayları ve İsrail Ordusu Üzerine Ne Var Ne Yoksa!.
Muhammet Binici’nin hazırlayıp sunduğu Gece Ajansı programının konuğu, Emekli Tuğgeneral Prof. Dr. Esat Arslan oldu. Programda, Filistin’in El Kassam Tugayları ve İsrail ordusu üzerine çarpıcı açıklamalarda bulunuldu.
GÜNDEM Haberi
Emekli Tuğgeneral Prof. Dr. Esat Arslan ile El Kassam Tugayları ve İsrail Ordusu Üzerine Ne Var Ne Yoksa!.



Muhammet Binici’nin hazırlayıp sunduğu Gece Ajansı programının konuğu, Emekli Tuğgeneral Prof. Dr. Esat Arslan oldu. Programda, Filistin’in El Kassam Tugayları ve İsrail ordusu üzerine çarpıcı açıklamalarda bulunuldu.
 

Arslan, El Kassam Tugayları’nın şaşırtıcı bir başarıya imza attığını belirterek, “Tugaylarımız hiç şehit vermedi ve İsrail askerleri ile savunma araçlarına etkili darbeler indirdi” dedi.

 

Programda vurgulanan bir diğer önemli konu ise, Filistin askerlerinin eğitimli ve disiplinli olmalarıydı. Arslan, “Filistin askerleri attıklarını 12’den vuruyorlar. Disiplinli ve eğitimli bir birlik oldukları için bu başarıyı elde ediyorlar” ifadelerini kullandı.
 

Öte yandan, İsrail ordusunun disiplinsiz ve kuralsız olduğu da programda gündeme geldi. Arslan’a göre, bu durum İsrail’in çok sayıda zayiat ve esir vermesine neden oluyor.

 

Programın bir diğer ilgi çekici konusu ise, İsrail’in Filistin’e karşı tünellere su basma planlarıydı. Basılan suyun doğrudan Akdeniz’e tahliye edileceği belirtilerek, Filistin tünellerinin kullanımını engelleme amacı taşıdığı ifade edildi.
 

Diyarbakır’da AÖF sınavında yaşanan haksızlık ve adalet arayışı konusu da programa damgasını vurdu. Esra Yıldız’ın hukuk ve adalet mücadelesi, 28 Şubat dönemini hatırlatırken, izleyiciler arasında bu dönemin yeniden mi hortlamakta olduğu sorularını gündeme getirdi.

 

Programın diğer başlıkları arasında ise yeni nesil Tempest savaş uçağı, BMGK’nın Gazze ateşkes oylaması, Gazze savaşının haritada son durumu, Siyonistlerin Kıbrıs’ı işgal etme planları ve KKTC’deki İsrail’in emlak oyunu gibi konular yer aldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Emekli, Tuğgeneral, Prof., Dr., Esat, Arslan, ile, El, Kassam, Tugayları, ve, İsrail, Ordusu, Üzerine, Ne, Var, Ne, Yoksa!.,
Yorumlar
Haber Yazılımı