Haber Detayı
17 Nisan 2024 - Çarşamba 08:02
 
TÜRKİYE İSRAİL’LE SAVAŞACAK MI? SAVAŞMALI MI?
Gazeteci, Yazar, Halis Özdemir Yazdı!.. TÜRKİYE İSRAİL’LE SAVAŞACAK MI? SAVAŞMALI MI? İşte Tüm Detaylar!..
GÜNDEM Haberi
TÜRKİYE İSRAİL’LE SAVAŞACAK MI? SAVAŞMALI MI?

TÜRKİYE İSRAİL’LE SAVAŞACAK MI? SAVAŞMALI MI? 
İRAN’IN İSRAİL İLE SAVAŞMAYACAĞINI BİLİYORDUK! 

 

İran İsrail’le savaşmaz sadece trajikomik dalaşır! Dünyayı kandıramaz kendi halkınının gazını alır! O kadar! Şimdiye kadar da yaptığı budur! İran’ın Mezopotamya projesi ABD ile çatışmaz! Azerbaycan’da da Ermenistan’ın yanında yer aldı.
 

Suud savaşır mı? Elbette hayır! Kesinlikle savaşmaz! Suud veliaht prensi annesinin Yahudi (aşkenazi) olduğunu söylemekten imtina etmemiştir! İsrail aşkenazilerin yönetimindedir. Seferadlarla Aşkenazilerin hakimiyet mücadelesine şahit olmaktayız! (bu konuyu çok geniş olarak önümüzdeki günlerde yazacağım) Biz diğer işbirlikçi Arap başkanlarının da birçoğu gibi aşkenazi yahudisi olduğunu biliyoruz! 

Türkiye ve Müslüman Türk milleti ile ne Arapları ne de başka milletleri karşılaştırmak büyük gaflet ve kendi milletine saygısızlıktır! Türk milleti İslam’ın bayraktarı ve İslam’ın kahraman hadimleridir. Bu tespiti dillendirmek de asla ırkçılık değildir. Irçılık iddiaları aziz milletimizi tanımanın önündeki en büyük engellerdendir. 

 

Şimdi gelelim Türkiye İsrail’le savaşabilir mi? 
Savaşmalı mı?


Bölgemizde belki dünyada İsrail’le savaşabilecek ülke sadece Türkiye’dir! 
Bu arada şu ara bilgiyi vermiş olalım Türkiye’de yaşayan İspanya’dan sürülen Yahudiler seferat yahudisidir. Çok ilginçtir Hazara Türkleri Aşkenazi yahudisidir. Seferadlarla Aşkenaziler arasındaki tarihi mücadele devam etmektedir. Bilindiği gibi Hitler; Aşkenazi (Türk) yahudilerini katlemiş seferadları Almanya’dan osürmüştür.

 

İsrail demek; siyonizmin ileri karakolu demektir. İsrail’le savaşmak dünya siyonizmin ve onun uşakları/köpekleriyle savaşmak demektir! Dünyaya yayılmış siyonist ve evajelistler ile karşı karşıya gelmek demektir. Evajelistlerin İsrail’i desteklemeleri de inançlarının gereğidir İsa mesihin gelmesini bu savaşlar sağlayacaktır. Ezcümle bunların biri ikisi değil hepsi sapkındır sapıktır. 

Savaş sadece bombalarla yapılmadığı düşünüldüğünde Türkiye nasıl bir süreç yaşıyor anlamak idrak etmek gerekir!


ABD ve işbirlikçileri buna Çini de Rusya’yı da çok rahat ilave edebilirsiniz! Çünkü SİYONİZM ahtapot gibi dünyayı sarmış ve kontröl etmektedir. Siyonizmin önünde sadece aziz Türk milleti kalmıştır! Onun için Türkiye’yi parçalamak, gücünü ve birliğini bozmak istiyorlar. Onun için ne idiğü belirsiz kriptoları ülkenin başına getirmek için canhıraş mücadele ediyorlar! 

 

Türkiye tahteravallinin neresinde yer alırsa o taraf kazanacaktır.
Şimdiye kadar Türkiye bu girift oyunu çok başarılı bir şekilde yürütmekte, devletimizin kadim tecrübesi ve sayın devlet başkanımızın devletleri ve devletlerin liderlerini tanıması, kabiliyetlerini bilmesi ordumuz ve devlet adamlarımızın büyük tecrübeye sahip olması sayesinde Türkiye şimdilik bu savaş oyununu kendi istediği zamana taşımayı sürdürmektedir! Umarız bunu başarmış olsun.

 

Türk milleti tarih boyunca zulme rıza göstermemiş ve İslam’ın bayraktarlığını yapmıştır.
Onun için siyonizmin ileri karakoluna savaşı ancak Türk milleti ve Türk askeri göze alabilir!

 

Türkiye Gazze’de olanlar karşısında savaşmalı mı?

 

Hayır savaşmamalı. Henüz alt yapımız dünya siyonizmine karşı savaşmak için yeterli değil. Savaş sanayimiz caydırıcı hatta yok edici duruma gelene kadar savaşmamalıyız! Türkiye’nin savaşı dünya savaşı demektir. Dünyayı ateşe vermek, dünyayı yok etmek isteyenlerin amacına hizmet etmek demektir. 


Türkiye diplomasiyi daha etkin kullanmalı İsrail’in dünyaya verdiği zarar dünyaya anlatılmalı, başta Türkiye olmak üzere elinde petrol olan ülkeler bütün imkanları ile savaşı durdurması için dünya ekonomisinin dengelerini bozabilirler. Türkiye buna öncülük edebilir. Bunun için İsrail’e petrol satan hem de ucuza petrol satan Azarbaycan’ın petrol ihraç etmesini durdurmalıdır. İsrail Ermenistan’la savaşta Azarbeycan’a birkaç SİHA vererek bugünlerin hesabını ve hazırlığını yaptığı anlaşılıyor! Azerbaycan Müslüman katliamını ve insanlık suçunu artık destekleyemeyeceğini söylemelidir. Bunun için Azarbaycan’da halka gösteriler yaptırılabilir! Hükümetin eline “halkın talebine” karşı kozu ile petrolü durdurdum diyebilmesi sağlamış olur!


 
Türkiye şu anda asla savaşa girmemelidir. Başta nükleer silahlar olmak üzere hazırlığımız tam olmalıdır! Türkiye son kaledir, asla maceraya sürüklenmemelidir. Türkiye güçlenmeye mahkumdur. Zalimler güçten anlarlar! 

 

Türkiye İsrail ve Siyonistlerle savaşacak mı? Savaşacaksa ne zaman savaşacak?

 

Evet Türkiye eninde sonunda Evanjelist siyonist kabalacılarla savaşacak! Savaşmak zorunda kalacak!

Kabalacı inanca göre Arz-ı mevud inancı dolayısı ile dünya hakimiyetinin yolunun buradan geçtiğine inanmaktalar. Türkiye’nin Güney Doğu illerinin bir bölümü hatta Mekke Medine de Arz-ı Mevud sınırları içinde kalmaktadır. Sapıklar kendilerine verilmiş kutsal topraklar olarak inandıkları bu yerleri işgale yeltenecekler, işte o zaman Türkiye bu sapkın gürüha karşı varlık savaşı yapacaktır.


Bu savaştan kaçış yoktur!

Bu savaş önlenemez!


Savaşın olmaması sadece Türkiye’nin siyonistlere teslim olması ve Mekke Medine’nin işgaline ses çıkarmaması ile belki olabilir. O da asla mümkün değildir! Aziz milletimiz hiçbir şartta böyle bir durumu kabul etmeyecektir!


Bu da sonuç olarak savaş demektir.


Allah devletimizin milletimizin yar ve yardımcısı olsun.
Hiç vakit kaybetmeden o güne hazırlanmalıyız. Bu işin şakası yok!

 

Bir de “Araplar bile Gazze’ye yardım etmiyor bize ne” diyenler var! Araplar aşkenazi yahudilerinin etkisi, hatta bazıları yönetimi altındadır. Buna İran da dahildir. Zaman zaman İran ABD gizli işbirliğinden bahsederiz, işte bu ABD ile İran’ın ve bazı Arap ülkelerinin aynı amaca inanmalarındandır. Biliyorum bu satırlara anlam vermekte zorlanıyorsunuz. Bunları tarihi seyri ile anlatmaya çalışacağım.


Araplardan beklenti gerekçesi ile “Gazze’den bize ne diyenlere” gelince ya şuursuzca lakırdı ediyorlar ya da bilinçli olarak konuşuyorlar ve bilinçli olarak karşı gelenlerin kriptoların propagandası tesirinde kalmaları mümkündür.


Müslüman Türk milletinin karakterini bilmeyenlere hatırlatmak da bize düşüyor!
Türk milletini büyük millet yapan özelliklerinden birisi de dinine diline bakmadan zulme uğrayan mazlumun yanında zalimin karşısında olmaktır!


Onun için aziz milletimiz büyük Müslüman Türk milletidir!
 

Allah aziz milletimiz korusun, yardımcımız olsun, kaçınılmayacak büyük savaşa her gün bir adım daha yaklaşmaktayız!

 

Vesselam

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
Halis Özdemir / Gazeteci - Yazar - Program Yapımcısı Trollerin Seçimlere Etkisi (bncmedyahaber.com)

Kaynak: Editör:
Etiketler: TÜRKİYE, İSRAİL’LE, SAVAŞACAK, MI?, SAVAŞMALI, MI?, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı