Haber Detayı
27 Kasım 2020 - Cuma 23:14
 
Dünya Polis Devleti
Halis Özdemir yazdı; "Dünya Polis Devleti"
GÜNDEM Haberi
Dünya Polis Devleti

"Dünya Polis Devleti" 

Egemen güçlerin sorgulanmayan operasyonunda Çin ve ABD nin  fonksiyonu

 

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacaksa nasıl olacak?!


İnsanların, devletlerin en özel bilgileri elde edilerek her alanda robotik kontroller yapıldığını biliyoruz daha etkin kontroller göreceğiz. 
Dünyada polisiye tedbirler adı altında "polis ve robotik polis devleti" hem de milli polis devleti değil, dünya polis devleti nerede ise tüm bölgelerde tesis edilmiş, operasyon teknolojik gelişmelerle tamamlanma aşamasına adım adım gelinmektedir. Tıpkı kimlik numaraları ile bir kişi hakkında her şeyi bilidikleri gibi. Bir kişinin bankada kaç lirası var ne kazanır nereye harcar gibi bilgilere sahipler. Fakat bu da yetmedi şimdi damarlarımızdaki kan nasıl akıyor? sağlığımız nasıl? genetik yapımız nasıl? bilgilerini edinmeye başladılar. Bu da yetmez istedikleri zaman sağlıklı ya da sağlıksız olarak sağmal inek gibi önce hasta edip sonra hastalıkla mücadele adına soyacaklar onunla da yetinmeyecekler ve ne zaman nerede öleceğimize karar verecekler.


Bunlar havai gelebilir.


Fakat salgın hastalıklarının en kapsamlısı covid 19 ile yaşıyoruz.
Dünyayı aç gözlü doyumsuz kötü niyetli insanların yönettiğini neden sorgulamıyoruz!
Para insanın alın teri ile kazandığı rızkını temin ettiği takas aracıdır. Peki elimizdeki avucumuzdakileri tereyağından kıl çeker gibi nasıl çekiyorlar. Şu hale bakar mısınız?!


"2019/2020 itibarı ile dünyanın toplam milli hasılası 86 trilyon dolar iken nasıl oluyor da dünyadaki devletlerin toplam borcu 253 trilyon doları geçiyor borçlular belli alacaklılar kim? Karşılığı olmayan bu sanal paralarla kimler kimleri soyuyor....(İ.Tokalak)
Neden sorgulamıyoruz?!


Teknoloji insanlığın hizmetinde falan derken teknoloji kullanılarak nasıl soyuluyor; nasıl dizayn ediliyoruz.
Dünyaya adil, ekonomik ve sosyal düzen önermediğimiz sürece maalesef bize dayatılanın bir parçası olmanın ötesine gidemeyiz.
Yeni duruma her alanda hazır olmak, tedbirleri almak; zararı en aza indirmek gerekmektedir. Su tersine akmaz. Siz dizayn etme yeteneğinden yoksunsanız dizayn edilmekten kurtulamazsınız. Maalesef gene karanlık ve insani ölçülerin dışındaki yapılar dünyayı açığa düşürmüşlerdir.


İnsanlığı yüksek teknoloji ile teknolojinin esiri yaparak, modern köle yaptılar.


Bu kölelik Covid19 ile zirveye taşınmaktadır.


Gerçekten çok tehlikeli covid19 virüsü ile istedikleri gibi insanları korkutup istedikleri gibi yönetmeye daha doğrusu korkuyla pasifize ederek otoriter yönetimleri meşru hale getirmişlerdir.


"Polis devleti" dünyanın hemen her yerinde salgınla mücadele gerekçesi olarak  vatandaşların "yasaklansın" polisiye tedbirler alınsın talebi ile yerleşmeye başlamıştır.


Bundan böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.


Mesela büyük büyük devasa binalar okul, üniversite olmayacak belki mevcudun ondabiri bir yapı yetecek, öğrenciler sırayla haftada belki on günde bir sınıfa sırayla çağrılacak yani on derslik sınıf yerine bir sınıf yetecek.

 
Muhtemelen "herkes üniversiteli olsun" yanlışlığı son bulacak.


Mimarlarımız bundan böyle konut yerine ev/yuva projelerinde evde bulunan çocuklar için ders yapacakları ortamı, çalışanlar için ise evden çalışma ortamını dikkate alarak projeler üretecekler.


Toplu taşımada bu kadar araca ihtiyaç olmayacak evinde çalışan dışarıya çıkandan fazla olacak.
Şehirler önemini yitirecek örneğin İstanbul'da bulunan bir üniversitede okumak için İstanbul'da bulunmak mecburiyeti ortadan kalkacak. Hatta başka bir ülkede çalışma ortamları sağlanacak ancak dünya ile entegre "dil" öğrenmiş olanlar bu durumla muhatap olabilecekler.


Böyle giderse alışkanlıklarımızı çok yakın gelecekte hikaye olarak anlatacağız.


Düğünlerimizi, bayramlarımızı, toplantılarımızı anılarımız olarak hatırlayacağız.


İnsanlar sıkı sıkıya dostça birbirine özlemle sarılamayacak, bırakın sarılmayı belki belirlenen mesafeyi geçmemizi üzerimizdeki takip cihazları önleyecek!
Hayatımıza robotlar hakim olacak!
Nasıl yaşamamız isteniyorsa öyle yaşayacağız.

 

İÇME SUYU VE TARIM SULAMA SUYU OLAĞANÜSTÜ ÖNEME SAHİP OLACAK.

Olacak olmasına da kaç kaynak suyu yerli şirketlerde kalmış bilen var mı? Yüzde doksan oranında kaynak sularımız maalesef yabancılara satılmıştır.


Gıda hayati öneme haizdir gıdaya ulaşmak hayati öneme haiz olacak. 
Tarım alanlarına inşaat yapmaktan vazgeçilmelidir. Zaten mevcut tarım alanlarının önemli bölümü zehirlenmiştir.
Bundan da önemlisi tarım alanlarımız topraklarımız yabancılara kesinlikle satılmamalıdır.


İnsan için insanın hayatını sürdürebilmesi için; temiz hava, genetiği bozulmamış gıda, içilebilir su olmazsa olmaz ihtiyaçtır.

Maalesef yeraltı zenginliklerimiz bir bir yabancıların eline geçiyor.

Yabancıların en tehlikelisi ise Çinliler. Çünkü Çinliler sadece maden ocağı ya da fabrika satın almıyorlar girdikleri yerlere insan taşıyarak nüfuslarıyla yerleşiyorlar. Yerleşiyorlar dedimse işgal ediyorlar işgal. Ülkelere girene kadar çok kibar girdikten sonra canavar olan çinliler. Doğu Türkistan’ın başına gelenlerden ders almamız gerekiyor.


Doğu Türkistan’ı nasıl işgal ettiler ve bir  milleti nasıl yok ediyorlar?
Ders almalıyız.

YAZININ DEVAMI İÇİN BURAYI TIKLAYIN
http://bncmedyahaber.com/yazar-dunya-polis-devleti-355.html

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dünya, Polis, Devleti,
Yorumlar
Haber Yazılımı