Haber Detayı
27 Kasım 2020 - Cuma 12:55
 
Abdurrahman Dilipak Gündemle ilgili Şok Açıklamalarda Bulundu
Abdurrahman Dilipak Haber Merkezimize Gündemi Değerlendirdi.. Meral Akşenir'in Taktığı Maske ve Anlamı!? Maskedeki Renkler ve Semboller Neyi İfadde Ediyor?! Kim Ne için Kullanıyor? Gıda, Sağlık, Moda, Medya ile Ne Yapılmak İsteniyor? Yeni Dünya ve Yönetim Araçları Neler? Hayvan Hakları, İnsan Hakları !? Salgın ile Mücadelede Son Durum!? Hepsi ve Daha Fazlası Tüm Ayrıntılarıyla Haberimizde...
GÜNDEM Haberi
Abdurrahman Dilipak Gündemle ilgili Şok Açıklamalarda Bulundu

Abdurrahman Dilipak, Haber Merkezimize Gündemi Değerlendirdi.. Meral Akşenir'in Taktığı Maske ve Anlamı!? Maskedeki Renkler ve Semboller Neyi İfadde Ediyor?! Kim Ne için Kullanıyor? Gıda, Sağlık, Moda, Medya ile Ne Yapılmak İsteniyor? Yeni Dünya ve Yönetim Araçları Neler? Hayvan Hakları, İnsan Hakları !? Salgın ile Mücadelede Son Durum!? Hepsi ve Daha Fazlası Tüm Ayrıntılarıyla Haberimizde...

 

MERAL AKŞENERİN TAKTIĞI MASKE HANGİ ANLAMLARI İFADE EDİYOR?

Geçtiğimiz Salı günü Haftalık TBMM grup toplantılarında liderler partililere seslendi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'de partisinin TBMM Grup Toplantısına katıldı. Gündeme dair değerlendirmeler yapan Akşener'in salona gelirken taktığı maske ise dikkat çekti.

Akşener taktığı maskenin üzerinde "İstanbul Sözleşmesi'ni Uygula" yazdığı görüldü. Akşener'in yanında, vekillerin de aynı maskeyi kullandıkları görüldü.

Diğer yandan aynı maskeyi, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da 20 Ekim'de kadın grubuna seslendiği toplantıda kullanmıştı. Peki maskenin üzerindeki sembol ve renk neyi ifade ediyor. Haber merkezimize gündemi değerlendiren Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak renkler ve sembollerin ne anlama geldiğini mikrofonumuza anlattı.

İLGİLİ HABERİN VİDEOSU

 

TÜM PARTİLER BU YASADA DA BİRLEŞTİ!..

 

Hayvan Hakları Raporu, TBMM’de siyasi partileri birleştirdi!

TBMM Genel Kurulu'nda, Ocak Ayında hayvan haklarını araştırmak üzere kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nun hazırladığı rapor görüşülmüştü.

Siyasi parti temsilcileri hayvan haklarının korunması ve düzenlenecek kanun ile ilgili ilk kez uyumlu bir çalışma gerçekleştirildiğini, kanunu çıkarmak için yapılabilecek ve sağlanabilecek en geniş konsensüsün oluştuğunu belirtmişlerdi.

"İstanbul Sözleşmesi"nde olduğu gibi TBMM'de tüm partilerin hayvan hakları yasasında da birleşmesi ise kamuoyunun dikkatinden kaçmadı.

 "Hayvan Hakları" ve İnsan Hakları ile ilgili Abdurrahman Dilipak'ın açıklamaları ise bu birleşmenin mahiyeti hakkında bilgi verecek cinsten!.. 

 

İLGİLİ HABERİN VİDEOSU

 

Salgın ile Mücadelede Son Durumla ilgili olarak ise Abdurrahman Dilipak  Hiç konuşulmayanları dile getirdi..

İLGİLİ HABERİN VİDEOSU

 

Günümüzde "Yeni Dünya Kontrol Sistemleri" ile ne amaçlanıyor?

İLGİLİ HABERİN VİDEOSU

 

 Abdurrahman Dilipak'ın anlatımıyla "Gıda"!?, "Sağlık"!?, "Moda"!?, "Medya"!?  

İLGİLİ HABERİN VİDEOSU

 

Hepsi ve Daha Fazlası İçin 

İLGİLİ HABERİN VİDEOSU

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Abdurrahman, Dilipak, Gündemle, ilgili, Şok, Açıklamalarda, Bulundu,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı