Haber Detayı
04 Temmuz 2023 - Salı 16:07
 
Dilipak ve Oda TV sosyal medyada karşı karşıya geldi
Oda TV, gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak’ın RT ederken notlandırdığı bir paylaşımla ile ilgili olarak “Abdurrahman Dilipak ortalığı karıştırdı ama gerçek çıkmadı” başlığı ile bir haber yaptı. Dilipak ise söz konusu haberi yanıtlamakta gecikmedi.
GÜNDEM Haberi
Dilipak ve Oda TV sosyal medyada karşı karşıya geldi

Abdurrahman Dilipak, @Maviturkk Twitter hesabının https://thepeoplesvoice.tv/wef-declares-humans-must-eat-feces-and-drink-urine-to-fight-climate-change/ linkini kaynak göstererek “Şaka Değil.. Dünya Ekonomik Forumu Başkanı, İnsanların İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin Dışkı Yemesi ve İdrar İçmesi Gerektiğini Açıkladı” şeklindeki paylaşımını


(thepeoplesvoice.tv: WEF Declares Humans Must Eat Feces and Drink Urine To Fight Climate Change – The People’s Voice. The WEF is now calling for all of us to eat human feces and drink urine if we want to be one of the lucky few to survive the great depopulation they have planned for humanity.) kendi @aDilipak twitter hesabından şu şekilde notlandırarak açıkladı:


“Koç ve Eczacıbaşı gibi kuruluşlar bunlarla işbiriği yapıyor. Yıllar önce tuvalet vakfını yazarken bu planlarını yazdığımda da birileri komplo demiş dalga geçmişti. Birileri dışkı tadını bile test etmişti memleketimizde, hatırladınız mı. Yemek isteyen buyursun!”


Dilipak’ın bir önceki paylaşımı ise @buyukuyanisder ‘in “Klaus Schwap : “2026 Yılına Kadar İnsanları Çiplemiş Olacagızz” şeklindeki mesajını “Allahın laneti onların ve onların işbirlikçilerinin üzerine olsun…” şeklinde notlandırdığı mesajından hemen sonrasına gelmesi dikkat çekici idi.


Dilipak’ın sözünü ettiği dışkı tadını test eden kişinin Prof. Dr. Celal Şengör olduğu öğrenildi. (celal şengör dışkı tadı diye Google de arattığınızda bu konuda 2540 haber/bilgi linki geliyor.)

 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Dilipak, ve, Oda, TV, sosyal, medyada, karşı, karşıya, geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı