Haber Detayı
17 Nisan 2024 - Çarşamba 11:20
 
Ahmet Ziya İbrahimoğlu Ben Kimim? Silik Yüzlerin ve Kanadı Kırık Kuşların Hikayesi - TAKDİM ve TEBRİK
BENİM AİLEM Haberi
Ahmet Ziya İbrahimoğlu Ben Kimim? Silik Yüzlerin ve Kanadı Kırık Kuşların Hikayesi - TAKDİM ve TEBRİK

TAKDİM ve TEBRİK

 

Muhammet Binici kardeşimi, ilk defa beraber bulunduğumuz WhatsApp guruplarındaki paylaşımlarından tanıdım. Akit TV’de yaptığı programlar esnasında bir kaç defa birlikte olduk.

"Karanlıktan Işığa: Silik Yüzlerin ve Kanadı Kırık Kuşların Hikâyesi" adlı bu kitapta Benim Ailem Belgeselinde misafir ettiği çocukların yaşadıkları acıları, umutlarını ve mücadelelerini anlatıyor. Her bir sayfası, içindeki karanlığı aydınlığa çıkarma mücadelesi veren cesur yüreklerin hikâyeleriyle dolu.

Okuyanların, ufkunu açacak, bilmedikleri duymadıkları konuları gündemine alıp düşünmesine vesile olacak bir kitap olacağı kanaatindeyim.

Cami merkezli bir hayatın başlamasına da vesile olmasını arzu ettiğimiz bu ve benzer çalışmaların çoğalması, hele gençlerimizin böyle konuları dert edip çözüm üretme gayretleri bizleri de ziyadesi ile sevindiriyor; mutlu ediyor.

Aile, Öğretmen, İmam, Muhtar, Kaymakam, Vali Camide buluşup camii merkezli bir hayatın şura heyetini oluşturduğu an toplumun bütünleşmesi, dert ve sıkıntılara çözüm üretmesi, kaliteli nesillerin yetişmesinin başladığı ve kolaylaştığı an olacaktır. Gazze bunu başardığı için gıpta edilecek bir mücadeleyi sürdürebiliyor.

Cami merkezli bir hayatın ne demek olduğunu anlamak isteyenler Gazze’ye bakmalı, Gazze halkını ve mücahitlerini bu zaviyeden incelemelidir.

Muhammet Binici kardeşimizi böyle hassas bir konuda yapmış olduğu programları kitaplaştırması sebebi ile tebrik ediyorum.

17/04/2024 / OF

Ahmet Ziya İbrahimoğlu
İlahiyatçı – Eğitimci - Yazar

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahmet, Ziya, İbrahimoğlu, Ben, Kimim?, Silik, Yüzlerin, ve, Kanadı, Kırık, Kuşların, Hikayesi, -, TAKDİM, ve, TEBRİK, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı