Haber Detayı
12 Ağustos 2020 - Çarşamba 11:10
 
Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Kardeşi Kemalettin Erbakan Hayatını Kaybetti..
Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kardeşi Kemalettin Erbakan İstanbul'da hayatını kaybetti. Cenaze Namazı yarın öğle namazına müteakip Saat: 14'te Fatih Camii'nde kılınacak.
- Haberi
Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Kardeşi Kemalettin Erbakan Hayatını Kaybetti..

KEMALETTİN ERBAKAN KİMDİR?

Kemalettin Erbakan, Milli Görüş hareketi lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kardeşidir. Kemalettin Erbakan bugün vefat etti. Peki Kemalettin Erbakan kimdir? İşte hayatı...

Milli Görüş hareketi lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Kardeşi Kemalettin Erbakan 12 Ağustos 2020 tarihinde vefat etti. 1928 doğumlu olan Kemalettin Erbakan diş doktorudur.

1928 doğumlu Kemalettin Erbakan 1950"lerden itibaren İstanbul"da "Milli Görüş" hareketinin ön saflarında güvenilir bir "emanetçi" olarak yer almış bir isimdir.

Diş doktoru olan Kemalettin Erbakan, Milli Görüş hareketi lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın hatıralarını anlattığı, "Etraftakiler" adlı bir kitabı da bulunmaktadır.

Erbakan Hoca ile ilgili hatıralarını anlattığı kitabında Kemalettin Erbakan, "Erbakan Hoca'nın dedesi 1905'de Adana'daki Ermeni ayaklanmasında camiye doldurularak yakılan eşraf arasında" olduğunu yazmıştı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Prof., Dr., Necmettin, Erbakan'ın, Kardeşi, Kemalettin, Erbakan, Hayatını, Kaybetti..,
Yorumlar
Haber Yazılımı