Haber Detayı
28 Temmuz 2020 - Salı 16:17
 
Nobel Tıp Ödülüne Aday Kanser Araştırması “Selektif Karsinolizis” Bu Gün Saat 21'de Canlı Yayın ile Ekranlarınıza Geliyor!..
Ultraviyole ışın ile DEVRİM yapan, kanser araştırması ile "Nobel Tıp Ödülüne Aday" gösterilen Kadim Tıp Uzmanı Dr. Turhan Alçelik, Teknovia programına konuk oluyor. Kanser Araştırması “Selektif Karsinolizis” ayrıca; Dünya’da İlk ve Tek Buluş Olarak Tarihe Geçen Gururumuz TOGG’un Far Sistemi'nin mucidi Dr. Turhan Alçelik bugün 21:00'da canlı yayın ile bncmedyahaber.com'da...Muhammed Binici'nin hazırlayıp sunduğu Teknovia'yı sakın kaçırmayın..
- Haberi
Nobel Tıp Ödülüne Aday Kanser Araştırması  “Selektif Karsinolizis” Bu Gün Saat 21'de Canlı Yayın ile Ekranlarınıza Geliyor!..

Nobel Tıp Ödülüne Aday Kanser Araştırması “Selektif Karsinolizis” 

Dünya’daki ve Türkiye’dei En Son Teknolojik Gelişmeleri Ekranlarınıza Getiren Teknovia Bu Program da Yine Dop Dolu İçeriği ile Fark Yaratmaya Devam Ediyor!..

Muhammet Binici’nin Hazırlayıp Sunduğı TEKNOVIA Programına Bu Akşam Kanser Tedavileri Araştırmacısı, Kadim Tıp Uzmanı Dr. Turhan Alçelik Konuk Oluyor.

  • Nobel Tıp Ödülüne Aday Kanser Araştırması “Selektif Karsinolizis”
  • Ultraviyole Işın Nedir? Nasıl Tedavi Eder?
  • Türkiye Yine İlki Yaptı. Dünya’da İlk ve Tek Buluş Olarak Tarihe Geçen Gururumuz TOGG’un Far Sistemi

Hepsi ve Daha Fazlası Muhammet Binici’nin Hazırlayıp Sunduğu TEKNOViA Programında

Teknovia programı bugün 21:00'de canlı yayın ile  www.bncmedya.com ve www.muhammetbinici.com'da..

Kaynak: Editör:
Etiketler: Nobel, Tıp, Ödülüne, Aday, Kanser, Araştırması, , “Selektif, Karsinolizis”, Bu, Gün, Saat, 21'de, Canlı, Yayın, ile, Ekranlarınıza, Geliyor!..,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı