Haber Detayı
06 Ekim 2023 - Cuma 11:57
 
Muhammet Binici ile Gece Ajansı programının son konuğu Muharrem Coşkun'du ve programda önemli bir başarı hikayesi paylaşıldı
Muhammet Binici ile Gece Ajansı programının son konuğu Muharrem Coşkun'du ve programda önemli bir başarı hikayesi paylaşıldı. 9. Science and Technology Exchange Program (Steep) etkinliği kapsamında İran İslam Cumhuriyeti'nin İsfahan şehrinde düzenlenen Mustafa Ödülleri, Türk Bilim Adamı Prof. Dr. Murat Uysalı adını uluslararası arenada yükseltti. İşte Ayrıntılar!..
GÜNDEM Haberi
Muhammet Binici ile Gece Ajansı programının son konuğu Muharrem Coşkun'du ve programda önemli bir başarı hikayesi paylaşıldı

 

 

 
 

BNC MEDYA HABER: İstanbul, [5/10/2023]
 

Muhammet Binici ile Gece Ajansı programının son konuğu Muharrem Coşkun'du ve programda önemli bir başarı hikayesi paylaşıldı. 9. Science and Technology Exchange Program (Steep) etkinliği kapsamında İran İslam Cumhuriyeti'nin İsfahan şehrinde düzenlenen Mustafa Ödülleri, Türk Bilim Adamı Prof. Dr. Murat Uysalı adını uluslararası arenada yükseltti.
 

Mustafa Ödülleri, bilim ve teknoloji alanında olağanüstü katkıları olan bilim insanlarını ödüllendirmeyi amaçlayan prestijli bir ödüldür. Bu yılki etkinlik, 28 Eylül'de başlayıp 3 Ekim'e kadar devam etti ve Gece Ajansı programında bu önemli ödül gündeme getirildi.
 

Muhammet Binici program sonrası haber merkezimize yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 

"Cumhurbaşkanı Ayetullah Seyyid İbrahim Reisi'nin 5. Mustafa (s.a.v) Uluslararası Ödülleri töreninde yaptığı konuşma taknolojinin iki boyutunu gözler önüne serdi ve çok manidardı.



1 - İnsan İçin Üretilen Teknoloji
2- İnsanı Yok Etmek İçin üretilen ve Kullanılan Teknoloji

 

Ayrıca Türk Bilim Adamı Prof. Dr. Murat Uysal'ın başarısı ayakta alkışlandı. Uysal, 2000 akademisyen arasından ilk 5'e kalmasıyla Türkiye'nin bilimsel potansiyelini bir kez daha gösterdi ve göğsümüzü kabarttı.
 

Prof. Dr. Murat Uysal'ın bu prestijli ödülde Türkiye'yi temsil etmesi, Türk bilimini uluslararası alanda daha da tanıtmak ve bilimsel çalışmalara teşvik etmek adına büyük bir adım olarak kabul ediliyor.

Ayrıca Türkiye, bu tür bilimsel başarılarla uluslararası arenada da saygın bir konuma yükselmeye devam ediyor.

Biz de elimizden geldiği dilimizin döndüğü kadarı ile doğru bilgiyi size ulaştırmaya çalışıyoruz. Bizi takip etmeye devam edin çünkü İran hakkında daha çok konuşacak sözümüz daha çok yapacak belgesel ve programımız var" dedi.

 

 

 

 

 

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Muhammet, Binici, ile, Gece, Ajansı, programının, son, konuğu, Muharrem, Coşkun'du, ve, programda, önemli, bir, başarı, hikayesi, paylaşıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı