Haber Detayı
07 Aralık 2022 - Çarşamba 08:59
 
Gözyaşları sel oldu aktı!
Gözyaşları sel oldu aktı. Naime Akbin'in hazırlayıp sunduğu TRendMEDYA Youtube kanalında yayınlanan programa konuk oldu Abdurrahman Dilipak. Bir anısını anlatmaya başlayınca Abdurrahman Dilipak'da Naime Akbin'de göz yaşlarını tutamadı. Dilipak'ın yutkunarak son sözleri şu oldu "Bu ülke bizim. Biz insanız.Bizim feda edecek tek bir insanımız yok!..
GÜNDEM Haberi
Gözyaşları sel oldu aktı!

Gözyaşları sel oldu aktı. Naime Akbin'in hazırlayıp sunduğu TRendMEDYA Youtube kanalında yayınlanan programa konuk oldu Abdurrahman Dilipak. Bir anısını anlatmaya başlayınca Abdurrahman Dilipak'da Naime Akbin'de göz yaşlarını tutamadı. Dilipak'ın yutkunarak son sözleri şu oldu  "Bu ülke bizim. Biz insanız.Bizim feda edecek tek bir insanımız yok!.. 

HABERİN VİDEOSU

 

Abdurrahman Dilipak daha önce de Gazeteci,Yazar Muhammet Binici'nin Hazırlayıp sunduğu Söz Meydanı Programı'nda Binici'nin "güvendiğimiz dallar hep elimize mi gelecek?" ve Akit Medya Grubu YK Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'nun vefatı Akit ile ayrılık sürecinizi hızlandırdı mı?" sorullarından sonrada duygu dolu anlar yaşanmış yine Gazeteci, Yazar abdurrahman dilipak kamera karşısında ilk kez göz yaşlarına hakim olamamıştı.

 

HABERİN VİDEOSU

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gözyaşları, sel, oldu, aktı!,
Yorumlar
Haber Yazılımı