Haber Detayı
13 Eylül 2023 - Çarşamba 08:25
 
Dilipak Hakkında Mahkumiyet Talebi
Dilipak, 'AKP’nin papatyaları' davasında savcı tarafından kendisi için mahkumiyet talep edildiğini açıkladı. İstanbul Sözleşmesi'ni konu aldığı 'AKP'nin papatyaları' başlıklı yazısı nedeniyle AKP ve KADEM tarafından kendisine dava açılan gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak yargı süreciyle ilgili kısa bir bilgi paylaştı. MAHKUMİYET TALEBİ Dilipak kendi Twitter sayfasında “AKP’nin papatyaları davasında savcı Dilipak için Mahkumiyet talep etti..” diye yazdı.
GÜNDEM Haberi
Dilipak Hakkında Mahkumiyet Talebi

Dilipak, 'AKP’nin papatyaları' davasında savcı tarafından kendisi için mahkumiyet talep edildiğini açıkladı. İstanbul Sözleşmesi'ni konu aldığı 'AKP'nin papatyaları' başlıklı yazısı nedeniyle AKP ve KADEM tarafından kendisine dava açılan gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak yargı süreciyle ilgili kısa bir bilgi paylaştı.

MAHKUMİYET TALEBİ

Dilipak kendi Twitter sayfasında “AKP’nin papatyaları davasında savcı Dilipak için Mahkumiyet talep etti..” diye yazdı.

AKP'NİN PAPATYALARINDA NE YAZIYORDU?

İşte Dilipak'ın 'AKP'nin papatyaları' yazısındaki davaya neden olan o bölüm: “ANAP’ı o ‘Papatyalar’, o ‘Lale Devri çocukları’ bitirdi. AK Partiyi de, bu Erguvani
AKP’nin ‘Papatyaları’(!?) bitirecek bu gidişle. AK Parti içindeki AKP’liler konuşuyor, AK Partililer susuyor. AKP’liler terfi etti zenginleşti, itibar sahibi oldular. Kaymağı onlar yiyor, parayı onlar veriyor. Camiye, okula, yurda parayı veren de onlar. Eee, parayı veren düdüğü çalıyor. Kem alat ile kemalat olmuyor. Haram para ile hayır olmayacağı gibi.” “AK Parti içindeki AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum ‘Yeşil Sermaye’ de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim ‘Yeşil sermaye’ davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi?”

 

 

 

Kaynak: Haber Vakti

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dilipak, Hakkında, Mahkumiyet, Talebi,
Yorumlar
Haber Yazılımı