Yazı Detayı
25 Temmuz 2020 - Cumartesi 13:38
 
bncmedyahaber.com Yazarı Kadir SÜTÇÜ Kimdir?
Kadir SÜTÇÜ - Deprem Tahmin Uzmanı
 
 

Kadir Sütçü Kimdir?

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hayati Bilimler Bölümü Konservecilik Şubesi ve Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Ingilizce Bölümü mezunu.

1980 yılında İngilizce öğretmenliğine başladı. 1987 yılında Boğaziçi Üniversitesi nin Basic! Cobol! Pascal Programlama kursunu bitirdi.

1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi nde Bilgisayar Formatörlük Eğitimi!

1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi nde B.D.E. Formatör Tekamül Eğitimi! 1993 yılında Ege Üniversitesi nde BDE de II. Tekamül Eğitimi!

1997 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından içel de açılan Programlama (Visual Basic) Eğitimi! aldı.

2000 yılında Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi n de Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursları Sınav Sorumlusu Yetiştirme Kursuna katıldı. 2000 yılında Ankara Üniversitesi nde Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmen Yetiştirme Eğitimi Programı nı aldı. 2000 yılında Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi n de Kooperatifçilik Bilgisi Kursu na katıldı.

2001 yılında Microsoft MEB Eğitici Formatör seminerine katıldı.

2003 yılında Bilimsel Ve Teknik Araştırma Vakfı nda Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmen Tekamül Eğitimi programını aldı. 2003 yılında Intel Gelecek için Eğitim Uzman Formatör (Master Teacher) Öğretmeni olmaya hak kazandı.

2004 yılında Esenköy Hizmetiçi Eğitim Merkezi nde Gelecek için Eğitim seminerine katıldı.

2006 yılında web tasarımı için php ve asp hizmetiçi eğitim kurslarına katıldı. 3 Yıl Müdür Yardımcılığı yaptı. 1992 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı Istanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmetiçi Eğitim Kursların da ve 2004 yılından sonrada de Intel Gelecek İçin Eğitim Kurslarında Milli Eğitim Personelini Bilgisayar alanında yetiştirmek üzere Oğretim Görevlisi olarak görev yaptı. Yapmış olduğu görevler nedeniyle birçok Teşekkür! Takdir ve Aylıkla Ödül var. Evli. Eşi emekli öğretmen ve bir çocuk babası.

Kadir Sütçü nün Aldığı Sertifika- Üstün Başarı Ödülleri ve Diplomalarından Bazıları;

 
Etiketler: bncmedyahaber.com, Yazarı, Kadir, SÜTÇÜ, Kimdir?,
Yorumlar
Haber Yazılımı