Reklamı Geç
YAZARLAR
HDP'ye Dava.. Refah Partisi'nin Kapatılmasındaki SIR! Ak Parti'nin Kongresi
Halis Özdemir / Gazeteci - Yazar - Program Yapımcısı
24 Mart 2021 - Çarşamba 15:36

HDP'ye Dava Refah Partisi'nin Kapatılmasındaki SIR! Ak Parti'nin Kongresi

 

HDP'ye kapatma davasında yasal süreç başlamış bulunuyor. Aslında bu noktaya gelene kadar HDP içinde suç örgütüne yardım edenler içinde bulunanlarla ilgili yasalar neden çalıştırılmadı? Yasalar çalıştırılmalı ve suçlular gerekli cezaya çarptırılmalıydılar.

HDP'nin kapatılması HDP'den büyük sorunlara kapı aralayacak gibi duruyor. HDP'nin hamisi olan güya bize dost (!) önemli müttefiklerimiz hep bir ağızdan tempo tutacakları bir gerçektir. İçerdeki müttefikleri de imaj sorunundan demokrasi sorunundan bahsedecek duracaklar. Sonucu göreceğiz.


HDP hazine yardımlarını nerelere harcanmış sorulacaktır. Kimler ve kaç kişi terör örgütü ile ilişki içine girmişse ve suç işlemişse partide tek kişi kalmayacaksa da kişiler gerekli cezayı almalıydı. Böylece parti işlediği fiillerden dolayı kapatılmış olur ve vatandaş da suçluları görmüş ondan da öte suçluların gerekli cezayı aldıklarını devletin gereğini yaptığını fark eder diye düşünüyorum. Terör örgütleri ile ilişki içinde olanlar en ağır ceza ile cezalandırılmasının yolu açılsın bakalım ortada ne kalacak? O zaman da terör örgütü bir de siyasal örgütüm olsun diyebilecek midir?


Türk siyaseti HDP'ye haddinden fazla tölerans gösterdi ve "Terör örgütüyle irtibatın kes" diye uyardı durdu. HDP'li siyasetçiler hiç oralı olmadılar. Bana göre töleransın ölçüsü kaçmış HDP'nin içinde bulunduğu durum kanıksanma noktasına gelmişti.

 

Parti kapatma ve HDP bin kapatılma davası;


Bölücü ve terörü destekleyenler siyasetçi ve siyasi parti olarak milletin meclisinde bulunamazlar. Ancak en azından bundan sonraki çözümü parti kapatmakta aramak yerine doğru olanın bu yapıların önünü kesmek, meclise girmelerinin siyasi yapı oluşturmalarının önüne geçmek  olduğunu düşünüyorum.
Yüksek mahkeme ne karar verecek göreceğiz. Hayırlısı.

 

28 Şubat post modern darbesi ile ilgili yazdığım yazılarda Refah Partisi'nin kapatılmasının arkasındaki güçleri ve kimlerin memnun olduğunu, Erbakan'ın yani Milli Görüş hareketinin önünün nasıl kesilmek istendiğini yazmıştım. 


FP'nin kapatılmasından önce Merhum Erbakan partilerin kapatılmasını zorlaştıran düzenleme yapılması için Oğuzhan Asiltürk'ü merhum Ecevit'e göneriyor. Ecevit parti kapatılmasının kendisinin de karşı olduğunu bunun için yasal düzenleme teklifini kabul ediyor. Partilerin kapatılmasını zorlaştıran yasa mecliste oylanıyor. DSP Genel başkanlığı da yapan Prof. Dr. Masum Türker'in basına yansıyan açıklamalarında da bahsettiği gelişmeyi yazmak istedim hatırlanacağı üzere. Kısmen sayın Türker'in anlatımıyla aktaracağım.


Sayın Türker diyor ki FP'li "yenilikçi" milletvekilleri ile meclis koridorunda karşılaştık ben kendilerine "hadi iyisiniz partiniz kapatılmayacak" dedim bunun üzerine FP'nin bazı milletvekilleri biz partinin kapatılmasının karşısında değiliz cevabı verdiler diye anlatıyor. Yenilikçi olarak ünlenen o sırada başlarında sayın Abdullah Gül'ün önderliğinde bir grup milletvekili parti kapatılmasının önüne geçen YASAYA OLUMSUZ OY verdikleri söyleniyor. Bilindiği gibi daha sonra YENİLİKÇİlerin AK PARTİ'nin kuruluşunda rol almaları ile sonuçlanıyor.


Bu konuyu çok açık isim isim yazmak için o sırada milletvekili olan hem "gelenekçi"lerin yani Erbakan'ın yanında kalmış olanların bazılarına ve hem de "yenilikçi"ler olarak tebarüz etmiş Ak Parti'nin kuruluşunda yer alan birkaç milletvekiline sordum ve tabiatıyla yazmak için sorduğumu ifade ettim. Sorduğum eski vekiller PARTİ KAPATILMASI KANUNUN ALEYHINE OY VERENLERİ HATIRLAMADIKLARINI (!) söylediler. Bu durumu birkaç eski milletvekiline daha sonra  sohbet sırasında bahsettiğimde hatırlamadıklarını söylediler, "hem yazacağım diyorsun hem de isimleri soruyorsun pes doğrusu Halis Bey!" diye cevap verdiler.
Ben de  "FP'sinde o kadar yüreksiz milletvekilleri olamaz!" Şayet öyleyse o halde merhum Erbakan da yol arkadaşlarını iyi seçememiş demek ki! diye hayıflandım.
 
Refah Partisi'nin Kapatılmasının önünü açanlar HDP'nin kapatılmasına karşı oluşu sizce de çok anlamlı değil mi?
O tarihlerde "yenilikçilerin" önderi sayılan  sayın Gül ve arkadaşları "yenilikçiler" o gün RP'nin  kapatılması yönünde tavır alırken bugün HDP'nin kapatılmasına karşıymış.


Bir siyasi parti sırtımı dağa dayadım PKK'ya yasladım diyerek parlementoda durabilir mi?


Kapatılmaya karşı olduğunu söyleyenlerin çözüm de sunmaları gerekmez mi? Türkiye ikiyüzlü sözüm ona müttefiklerinin terör destekçisi batılı şarlatanların şamatalarına göre vaziyet alamaz almamalı. Sayın Gül RP partisini kapatılma sürecinde demokrasi havarisi batılıların yaklaşımını unutmuş olamaz.


Çok mu demokrat oldular yoksa daha başka saikle mi meseleye bakıyorlar tabi ki kendileri biliyor.
Ayrıca sayın Gül o tarihte FP'nin kapatılması yönünde oy tercihinde bulunanların arasında var mıydı yok muydu olayın aslı nedir? Yukarda anlatılanlar ve sayın Türker'in anlattıkları yanlış mıdır? Kendileri bu konuda hem bizleri hem kamuoyunu bilgilendirmelidir.
Bu konuda hiç kimse SIR saklama rolüne soyunmamalı "Yaptığınız iş, yapmakla iftihar edemeyeceğiniz, kendi partinize ve sizi parlementoya taşıyan Erbakan'a karşı utanacağınız, vefasızlık mıydı?" diye sorarlar insana!


Bundan da önemlisi o gün olanların bugün anlatılması gelecekte siyaset için DERS niteliği taşımaktadır.


Ya çok iyi yaptık, iyi ki yaptık veya o gün hata yaptık. Sizler bundan ders çıkarın mı diyeceksiniz? Her neyse gerçeklerin gün yüzüne çıkmak gibi tabiatları vardır. Olayın aktörleri anlatmak istemese de! 

İstanbul Sözleşmesinin kaldırılması;

Başta batılı pek çok ülkenin genel ahlak kurallarına aykırı bularak şerh koyduğu İSTANBUL SÖZLEŞMESİ çok şükür kaldırıldı. Büyük bir yanlıştan dönüldü. Şimdi sıra yeni düzenlemenin geleneklerimize, inancımıza ters düşmeyecek ve her canlının da hakkını koruyacak şekilde yürürlüğe girmesine!

Sözleşme konusunda başta Akit gurubu konunun hassasiyetle takipçisi oldu başta o tarihlerde akit TV'de program yapan Muhammet Binici ısrarla konuyu "Genç Görüş" ve "Söz Meydanı" programlarında gündeme taşıdı. Benim hazırlayıp sunduğum Vizyon programında ise Temmuz 2019'da Prof. Dr. Nevzat Tarhan Dr. Ramazan Arıtürk'ün katıldığı programda konu masaya yatırıldı. Daha sonra bu konuda çok sayıda programlar yaptım ve makaleler yazdım. O zaman Ak Parti yıpranıyor gerekçesi ile yazı ve programlarımızdan hoşlanmayanlar oldu ama susmadık yanlıştan dönülmesi gerekiyordu ve yanlıştan dönüldü şimdi sıra diğerlerinde!


Zina Yasası, Nafaka Kanunu, genç evlilik  ve AB normları adı altında yapılan düzenlemeleri milletin inancına geleneklerine, ahlakına uygun olarak düzenlenmesi gerekmektedir. "Bu düzenlemeler Ak Parti yönetiminden önce yapıldı" gibi bir yaklaşımla hareket edenler büyük yanlış içindedir.


Vatandaşın kendilerinden beklentisi kim ne zaman yapmışsa yapmış olsun yanlışların düzeltilmesidir. Vatandaş aksi halde şu soruyu sorar.


"Siz yapılan yanlış düzenlemeleri düzeltmek için gelmemiş miydiniz?!" 

 

SP'den istifa eden Cihangir İslam'ın CHP'ye katılması;


Hatırlayınız Saadet Partisi bin bir çaba ile bin bir siyasi riskler alarak parlementoya CHP listelerinden iki kişiyi meclise soktu birisi "asli adresine" dönebilmek için olmadık pozlara girmişti ve sonunda muradına erdi yuvasına kavuştu.

Bu işte dahli olan SP yetkilileri de arkasından bakakaldılar.

 "CHP ve beraberindekilerle İttifaka girdik. İki kişiyi vekil yaptık; iki kişiyi bir arada ve partimizde tutamadık biz ne yaptık ne BEREKETSİZ bir iş yapmışız" diye hayıflanıyor olmalılar.


Hâlbuki bağımsız adaylarla seçimlere girmiş olmaları halinde sekiz milletvekili çıkarabileceklerini SP yetkilileri zaman zaman açıklamaktaydılar. Neyse ders çıkartılırsa da bir kazançtır.

 

Ak parti deki gelişmeler ve kongre;

 

Ak parti İstanbul il başkanlığına   MİLLİ GÖRÜŞ TEDRİSİNDEN geçmiş


SP de benim de genel idare kurulu üyesi ve İstanbul il müfettişi olduğum Merhum Erbakan döneminde   MGV  ve SP de görev yapmış olan Osman Nuri Kabaktepe' nin getirilmesi en azından Ak Parti'ye gönül vermiş kitle de heyecana sebep oldu. Bunun anlamı Ak Parti'ye gönül verenlerin henüz umutlarını kesmedikleri ve bir değişim bekledikleri şeklinde okumak mümkündür. Ak Parti'nin 7. Kongresinde ise yönetim tecrübe ve dinamizmin meczedilmesi şeklinde görmek mümkündür. Hayırlı olsun.
Halkı Ak partiye bu güne kadar zaman zaman takdir ile zaman zaman alternatif görmediği gerekçesi ile destek verdi.
Ak parti teşkilatları bu süreçte "Reis gelir işi toparlar" kanaati teşkilatları kaygısız gayretsiz ve hepsinden önemlisi HALKTAN KOPUK "sonradan görme ELİT"  olarak algılanmaları ile sonuçlandı.


Ak parti bundan böyle;


"Reis meydana iner işi bitirir" anlayışından,


Halktan kopuk halkı kendilerine mecbur hissinden, Halkın genel kanaatine göre yönetimde ise; "İSRAF, şeffaf ihaleler, Tarım, Emekli ve dar gelirlilerin durumu, Üstten bakma" ez cümle Ak parti kuruluşunda halkın aralarından çıkanlar tarafından yönetildiği inancı ve hissiyatını yeniden veremez, "silik"halktan kopuk üç hatta dört dönemdir milletvekili olan bazı vekiller konusunda ise; "Onun damadı bunun oğlu benim hemşehrim" girdabından şayet çıkarmazlarsa  Sayın Erdoğan'ın konuşmasının başında Fatiha suresinin mealini okumasını halk çok çabuk unutur ve İstanbul seçimlerinde olduğu gibi Reisin meydanlara inmesi yetmez kanaatindeyim. 

 

"Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler."

 

Vesselam

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

Diğer Yazıları

Üniversitelerimizin İnsan Hakları ile Sınavı
YENİ ANAYASA ÇALIŞMALARININ VAZGEÇİLMEZLERİ
Aziz Milletimize ve Sayın Milletvekillerimize Anayasa Özelleştirme Madenlerimiz ve dahası! Sorular soru içinde akıl olmazların zoru içinde!
Türk’ün Diğer Adı Müslüman Ünvânı Seyfullah
Nihai Kaygı ÖLÜM!
Türkiye İsrail ile Savaşacak mı? Savaşmalı mı? İran'ın İsrail ile Savaşmayacağını Biliyorduk!..
Trollerin Seçimlere Etkisi
Doğu Türkistan ve Filistin’in Makus Kaderi Katliam ve Soykırım!
Yaşa Varol Demokrasi! Bizde Böyle Yersen!
Savaş Suçları Araştırmaları Merkezi Kurmak Türkiye’nin Boynunun Borcudur
3.Dünya Savaşı Başladı mı? Türkiye bu işin neresinde?
Seçim Geçim Derken Türkiye’yi Bekleyen Büyük Tehlike Türk Milleti Yok Edilmekle Karşı Karşıya
Hoş geldin Ramazan, elveda İnsanlık!
Dedem Osmanlı Rus Savaşında Ruslara Esir Düşmüş ve Türkistan’da Kalmış…
28 Şubatın Ağır Bedelini Devlet Millet ve Komşularımız Ödedi!
Patagonya'da Utanmaya Gerek Duymadılar ve Deli Sorular
Pakraduniler: Kripto Yahudiler ve Madenlerimiz!
Üniversite Mezunu İşsizler Ordusu “Her şehre üniversite açtık!”
Başka Türkiye Yok: Kilise Saldırısı ve Yabancılar Meselesi
Uygurlar sessizce, Filistinliler hunharca katlediliyorlar. Feryatlarını kimse duymuyor!
TFF'nin İsrail Destekçisi Fast-Food Zinciri ile İmzaladığı Skandal Anlaşma: Türk Futbolu ve Vicdan Ambargosu!
Emeklilerin Sessiz Çığlığı, Adalet ve Güven İçin Yerel Yönetimlerde Şeffaflık Zorunlu!
Gizli Dünya Devleti’nin İşgal Örgütleri
Kitaplar Ve Okuyucular
Krallar da Kıralın Emrinde -2
Krallar da Kralın Emrinde -1
Kardak Kayalıklarına Ya Çıkılacak, Ya Çıkılacak!
İşgal Edildik İnsanlık işgal altında. Aklımız, bedenimiz, ruhumuz işgalde!
Gazze ve Doğu Türkistan’ın Soykırıma Karşı Hicret Yolculuğu
Türkiye'nin Vicdanını Sarsan Adaletsizlik! Partilere Milyarlar, Emeklilere Sadece Çay ve Simit!
TARİHİ GÖREVE DAVET
Musevi ve Hristiyan Türkler Gazze’deki Soykırıma Sessiz Kalmamalısınız!
Filistin Ve Doğu Türkistan da 70 Yıldır Soykırım Yaşanıyor
Dünyayı kan gölüne çevirmek isteyen SİYONİST güçler Armageddon Savaşını Başlatmak İstiyor
Arz-ı Mevud ve Mesih İnancının Önündeki Engel Türkiye
İsrail Gazze’ye giremeyecek!
Beri Gel Sen Kimsin? Onu Söyle!..
ABD'nin Müdahale Ettiği Ülkeler.. Bunların alayı soykırımcı alayı sömürgeci
Filistin’in İsrail’le Varlık Yokluk Savaşının Konuşulmayan Yanı
Darbeler Tarihi ve Adım Adım 15 Temmuz ihaneti (6)
Darbelerde Yabancı vakıfların rolü! -5-
Darbeler Tarihi ve Adım Adım 15 Temmuz ihaneti (4)
Darbeler Tarihi ve Adım Adım 15 Temmuz ihaneti (3)
Darbeler Tarihi ve Adım Adım 15 Temmuz ihaneti (2)
Darbeler Tarihi ve Adım Adım 15 Temmuz ihanetine (1)
Ambulansın Acı Acı Çalan Sireni
2009 Doğu Türkistan Urumçi Katliamı ve Soykırım Dolu Dizgin!
2009 Doğu Türkistan Urumçi Katliamı ve Soykırım Dolu Dizgin!
UygurTürklerine Terörist Demek Alçaklıktır!
Seçimler Vatanımızın Bağrına Saplanan Hançerleri Çıkarmak İçin Erdoğan’a Sunduğu Tarihi Fırsat Ve İttifaklar (2)
Seçimler Vatanımızın Bağrına Saplanan Hançerleri Çıkarmak İçin Erdoğan’a Sunduğu Tarihi Fırsat Ve İttifaklar (2)
Seçimler Vatanımızın Bağrına Saplanan Hançerleri Çıkarmak İçin Erdoğan’a Sunduğu Tarihi Fırsat Ve İttifaklar! (1)
Neden Erdoğan? Neden Erdoğan’ı tercih etmeliyiz?
Seçimlere Dair Tarihi Başkanlık Seçiminde İkinci Tur
Haydi Bismillah Milli Birlik, Milli Duruş Diyen Reis mi? Özerklik Diyen Kılıçdaroğlumu? Tarihi Seçime Saatler Kaldı
ÖRGÜTÜN EMRİ!
Türkiye Yol Ayrımında!.. Peki, Hangi Yolu Seçecek?!..
TÜRKİYENİN ÖZERKLİK/BÖLÜNME SERÜVENİ ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ ÇOK!!!
CHP HDP Birlikteliğinde Diğerleri Garnitür mü?
Milletvekili Adayları Belli Oldu! Memnun musunuz? Liderler Sultası mı? Ya da Demokrasi Dedikleri Bu Mu?
Malümat Füruş Siyeset Dehaları!
SOYKIRIMA KARŞI DİRENİŞİN SEMBOLLERİNDEN BARIN MİLLİ AYAKLANMASI
Ülkücü/Akıncı/Solcu 1968 -1980 Gençlik Kuşağı Bu Günün Ak Saçlıları
Bu Ramazan da Değişen Bir şey Yok! Soykırım Ve İşkenceler Devam Ediyor!
Atlantik İttifakı Çatlıyor mu? TÜRKİYE'NİN YAKIN GELECEĞİ (4)
Atlantik İttifakı Çatlıyor mu? TÜRKİYE'NİN YAKIN GELECEĞİ (3)
Atlantik İttifakı Çatlıyor mu? TÜRKİYE'NİN YAKIN GELECEĞİ (2)
28 Şubat’ta Erbakan’ı durdurdunuz! Ülkeyi soydurdunuz!
Atlantik İttifakı Çatlıyor mu? TÜRKİYE'NİN YAKIN GELECEĞİ (1)
Depremin Öğretileri Emirleri ve Devlet Millet!
DEPREM İŞGAL BAHANESİ OLMASIN!
Doğu Türkistan’da Soykırım Tam Gaz Devam Ediyor!
Bu Defa Olmaz! Dokunamayacaksınız!
Alimmiş! Hadi Oradan!
Yedi Kocalı Hürmüz Hikayesi Ve Siyasetin Sürpriz İsimleri Fatih Erbakan Ve İlhan Kesici
Suyun Feryadı Suyun Düşmanları! Su Hayattır ve Mucize Bitki Kenevir
KÖLE MİYİZ? PATRON KİM?
Zalimler Değişse de Mazlumlar Aynı: Müslümanlar!
Oley oley oley gool! Ve Ekrem Sahnede!
Dünya İnsan Hakları Günüymüş! Hadi Oradan!
Hırsızlık Alçaklıktır!
Sınırları Göçler Belirler.. Yeni Sınırlar Yeni Devletler..
Kendi Kuralının Esiri Olmak!
Doğu Türistan’ın Makus Tarihi! Ve 12 Kasım’ın Önemi
1978 MSP Kongresinden 2022 YRP Kongresine 1. Erbakan’dan 2. Erbakan’a
Ordu Milletin Ordusu!
Nuri Demirağ'ın Başına Gelenler Selçuk Bayraktar'ın Başına da Gelir mi?
Ambargo Mağduru Almanya’yı Bölecekler AB Dağılıyor Yeni Dünya Kuruluyor
Kılıçdaroğlu’nun ABD seyahati ve Özal’ın Anlattıkları
Hoca Ahmet Yesevi’nin Yurdu Türkistan’a Baba Ocağı Şimkent’e Gittik
Soykırımın Devam Ettiği Doğu Türkistan’da 1 Ekim İşgalinin Yıl Dönümü
Bütün Suçu Onlara Atmanın Cazibesi ve Çaresizliği Merak Etmeyin! Bizi Bize Bıraktılar Galiba!
Yunan Kaşınıyor Savaş Kapıda!.. Çin Tayvan’a Girer! Türkiye NATO’dan Çıkarsa!
TURAN KURULTAYININ ARDINDAN
Küresel Firavunlar Gökdelenlerden Tarlalara İndi Hem de Türkiye’nin Tarlalarına
Dr. Fatih Erbakan ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri
Onları İncitmeyin! Onlara bir de siz vurmayın!
Bize Ne Oldu Böyle?!
DÜNYAYI ATEŞE VERECEKLER! Nükleer Savaşa Çeyrek Kala Türkiye biçilmek istenen rol ne?
Millet İttifakının İlhan Kesici İle Sınavı! CHP Aynı CHP mi?
5 Temmuz Urumçi Katliamını Asla Unutma! Unutturma!
Gıda ve Suda Soğuk Savaştan Sıcak Savaşa Tam Gaz!
Türk Yurdu Türkistan Medeniyet Coğrafyamız -Türküm demek ırkçılık mıdır?
D-8 Teşkilatını Kuran Erbakan'ın Başına Gelmeyen Kalmadı!
AB Dayatmalarının Sonuçları Olan LGBT Faaliyetleri Tam Gaz
İŞİN ŞAKASI YOK! AMOK KOŞUSU BAŞLADI
İNSAN DEVLET ve GLOBALİZM
Tarihi Günlerden Geçerken Masanın Ayakları
Demokrasi! Meğer Sen Neymişsin…
İnsan İnsan Dedikleri
Bayramlarımız Vardı Bizim!
Gazeteci, Yazar Halis Özdemir'den BM Genel Sekreteri Guterres,e Açık Mektup
8 saniye 3 salise!
Bumerang
Mülteci Suriyeliler ve Muhacir Uygurlar Hak ve sorumlulukları
5 Nisan 1990 BARIN Direnişi ve Katliamı
Savaşlarda Kadın, Ana ve Çocuk Olmak!
Metaverse ve Stratejik Okuma
ABD ve İsrail'in Türkiye Hesabında KOMÜNİST ÇİN nerede duruyor?İ
NATO ve Rusya Türkiye ile Nerede Savaşacak?!
Türkiye Armegedon Savaşına Çekilmek mi İsteniyor? (2)
Türkiye Armagedon Savaşına Çekilmek mi İsteniyor? (1)
Türkiye'yi Savaşın İçine Çekmeye Çalışan Zelenski AB Oturumunda Ayakta Alkışlandı!
28 Şubat ve Eğitimin Hazin Hikayesi
Yaralı Esir Kurtların Sessiz Çığlığı
Hainlik mi?! İhanet mi?! Vefasızlık mı?! ve İhanet ittifakı mı?!
Köyler İçinde Bereket ve Hatıraları ile ölüyor!
Kılıçdaroğlu Ne Diyor? Ne Yapmak İstiyor?
İran Ateşle Oynuyor! Çin Sınırımıza Dayandı!..
Akıl almaz işler! Sorular soru içinde akıl olmazların zoru içinde!
Küresel Yozlaşma ve Gençlik
CHP Bütün Kapıları Zorluyor! Millet İttifakı Nereye?
Dilipak'a İbretlik Dava
PEKİN KIŞ OLİMPİYATLARI
Nehirden Fazla İçmek! Bu İşin Neresindeyiz?
Kazakistan'da Neler Oluyor? Türkiye Kazakistan Olurmu?
Kılıçdaroğlu bu işi sevmiş görünüyor!
Yeni Dünya Düzeni Kuruluyor -5- Türk Devletleri Teşkilatı ve İslam Birliğine Doğru Kızılelma Yolculuğumuz Uyuyan Dev Asya Müslüman Toplulukları Uyuyan Dev!..
Yeni Dünya Düzeni Kuruluyor -4- Türk Devletleri Teşkilatı ve İslam Dünyası Birliğine Doğru Kızılelma Yolculuğumuz ve Çin
Yeni Dünya Düzeni Kuruluyor -3- Türk Devletleri Teşkilatı ve İslam Dünyası Birliğine Doğru Kızıl Elma yolculuğumuz ve Rusya
Yeni Dünya Düzeni Kuruluyor -2-
Yeni Dünya Düzeni Kuruluyor
Erbakan Olsaydı Ne Yapardı?
Bizimkisi Gazel okumak Ya Sizinki?!..
Kılıçdaroğlu ve Helalleşmek Ama Nasıl?
Oryantalizm! Ve Yerli “Lawrence”lar!
DİN GELİŞMEYE MANİ/MİDİR!? -2-
DİN GELİŞMEYE MANİ/MİDİR!? -1-
Kuva-yi Milliye Hareketi -3-
Kuva-yi Milliye Hareketi-2
Kuva-yi Milliye Hareketi -1- Kimse Ateşle Oynamasın!..
KIYAMET!
ÖLÜMDEN GAYRISININ ÇARESİ VARDIR!
MUSUL VE KERKÜK’TEN FERYATLAR YÜKSELİYOR
Doğu Türkistan Cumhuriyeti ve Yalta Konferansı
Kürt Sorunu Dedikleri veya Topyekûn Asimilasyon ya da Tek Tip İnsan!
Tencere
Kralın Gizli Dünya Devleti ve BİR DOLARIN SIRRI!
Ateizm…Deizm…Sekülerizm…
Sayın TBMM Başkanımız, Siyasi Parti Genel Başkanlarımız Sayın Milletvekillerimiz ve aziz milletimize arzımızdır.
Japonlar Çılgınsa ya Bizler?
Emredersin Para!
Yazılmayan Yazılar!..-2-
Yazılmayan Yazılar
Kış Kapıda! Ekonomik Savaş Sürüyor!
Oğuzhan Asiltürk'ün Vefatının Hatırlattıkları!
Bir Veda ve Helalleşme Yazısı 339 Program ve Ahde Vefa
1 Ekim'de Çin Halk Cumhuriyeti'nin Kuruluşu Pekin'de İlan Edildi
Yanımızdaki Unuttuğumuz Hayat! Meğer Ölüm Yolculuğuymuş!
Herkes mi Bekri Mustafa!.. Bizim Hikâyemiz! Biz Bize Benzeriz!
Çin Devlet Başkanı Sayın Şi Cinping'e İkinci Mektup
Türkiye'nin Yönetiminde Siyaset Kurumu Nerede?
Horasan Erenlerinin ocağı, Kadim Türk Yurdu Güney Türkistan
Ben Ölümden Geliyorum
Safları Sıklaştırın.. Türkiye'yi Bekleyen Muhtemel Tehlikeler!..
Uygurların Feryadı ve Şanlı Direnişi
Haber Operasyonları
Savaşlar Küresel Isınma Kitlesel Göç ve Türkiye'yi Bekleyen Büyük Tehlike
Benim Başıma Gelmez Demeyin!
Afganistan'da Önce Rusya ve ABD Şimdi de Çin!
Ateşe Meydan Okumak!.. Kardeşlerine Kucak Açmak!..
Adam sende neyime lazım!
Orman Yangınları Ülkemize Açılmış Savaştır
Starlinkler Lazer Silahlar Orman Yangınları ve Afgan Kitlesel Göçü
Başımız Büyük Dertte!..
Türkiye İran İlişkileri ve Başkan Reisi'nin Türkiye'ye Bakışı
Erdoğan'ın Gerçek Rakipleri Kimler? SEÇİMLERDE ERDOĞAN'I YENME HAYALİ! (2)
Erdoğan'ın Gerçek Rakipleri Kimler? SEÇİMLERDE ERDOĞAN'I YENME HAYALİ! (1)
İslam Dünyasının Hazin Sessizliği! 5 Temmuz 2009 Urumçi Katliamı ve Uygurların Soykırım Mücadelesi
Suya Yazılan Yazı veya Vefasızlığın Arsızlığı
Geri Dönülmez Baharın Akşamındayız!(4)
Geri Dönülmez Baharın Akşamındayız!(3)
Geri Dönülmez Baharın Akşamındayız! (2)
Geri Dönülmez Baharın Akşamındayız! (1)
Yeni Dünya Polis Devletinin Merkez Üssü ve İslam Dünyasının Hali
Çin Komünist Rejimi ve Doğu Türkistan'ın Hayatta Kalma Mücadelesi
Kendini Kandırmanın Dayanılmaz Cazibesi! Veya "SİYASETİN" anlaşılamaz yolculuğu!
Türkiye'ye Girişi Neden Yasak!
Uygurları Çerkesleri Kırım Tatarlarını Anlamak!
4 Haziran 1989 Çin Tiananmen Meydanında Kanlı Olaylar ve 300 Bin Eylemcinin Meçhul Sonu
Erbakan'a Yapılanlar Erdoğan'a da mı Yapılmak İsteniyor!
Fırsatçılık ve Emek Sömürüsü Yok Öyle Yağma!
Nefretin Tılsımlı Gücü!.
Sevgi ve Yalan
ABD ve Müttefiklerinin Erdoğan'ı Tasfiye Üzerinden Türkiye Planları!
Yalnız Kimsesiz Hüzünlü Bayramımız Kutlu B-OLSUN!
Vakıf Medeniyetimiz ve Hayatı Anlamlı Kılmak!
İsrail'in Mescid-i Aksaya Saldırmasının Altında Yatan İnanç
Soykırımmış Hadi Oradan Sizi Gidi Sefil Soykırımcılar! -II-
Soykırımmış Hadi Oradan Sizi Gidi Sefil Soykırımcılar! -I-
Felaketin Ayak Sesleri -5-
Felaketin Ayak Sesleri -4-
Felaketin Ayak Sesleri -3-
Felaketin Ayak Sesleri -2-
Felaketin Ayak Sesleri -1-
Beyne Vurulmuş Pranga ve Ufkun Sınırlandırılması!
Pişmanlık Fayda Etmezden Önce!
Peygamberi Düşünce Medeniyeti
Züppeler! ve Darbeci Zihniyet!
Bu Bilim Kurgu Filminde Herkes Başrol!..
Susmak! Çok değerli çok!
Bu Canavar Kapitalizmin Eseri!
Soykırımın Gölgesinde WANG Yİ!nin Türkiye Ziyareti
TBMM Kararı! SOYKIRIM ve ÇİLEKEŞ UYGUR ANALAR!
Papa Pul ve Yeni Sevr Hayali
Siz Ağlamayın Lale Gül Çocuklar! Hayaliniz Gerçekleşecek!.
Efsane lider ERBAKAN!
Savaşlar! Savaşanlar!
Lanet Osun! Toplu Tecavüz!
Ömür Dediğin ve Kefenin Cebi!
İstanbul varsa Mekke var Kabe varsa İstanbul vardır!
Boğaziçi Üniversitesi ve Bizantoloji Çalışmaları
Kılıçdaroğlu nereye koşuyor? Ve "Mahşerin Dört Atlısı"
El yordamıyla iş yapmak
"Sen insan değilsin ahlaksız!"
Şişşşt Sessizlik! Uyuyoruz!
DEVLET BABA İşsizlik yoksulluk çaresizlik!
Bu Yazı Hoşunuza Gitmeyebilir!
Refah Partisinin Kapatılmasının Sırrı!
"Gıda" ve "Su"da Oynanan Oyunlar!..
Doğu Türkistan'la Tek Milletiz
Darbeler ve Darbeciler! Darbeciler kimin! çocuklarıydı?
Çin Aydınlarına ve Halkına Mektup
2021 Yılı Beklentilerimiz ve Umudumuz!
Türkiye Uygurları Çin'e İade Edecek mi?! TBMM Anlaşmayı Reddetmelidir!..
Ah!.. Afganistan Ah!..
Türkçe Ezan ve Türkçe Kur'an
Biz Bu Filmi Çok Gördük!
Türkiye'de İttifaklar ve İttifakların Müttefikleri Yazı Dizisi -2-
Türkiye'de İttifaklar ve İttifakların Müttefikleri Yazı Dizisi - 1-
Uyuyan Dev ASYA Müslüman Toplulukları ve MÜSLÜMAN TÜRK Devletleri
Ekonomik Saldırı ve Lale Devri Bürokratları (2)
Ekonomik Saldırı ve Lale Devri Bürokratları -1-
CHP’nin Müttefikleri ve SP
Dünya Polis Devleti
Kral Çıplak!..
ERDOĞAN'ın BİDEN = HARRİS ile Bilek Güreşi! (2)
ERDOĞAN'ın BİDEN = HARRİS ile Bilek Güreşi! (1)
Dünya Değerli!.. Hem de Değerlerini Değersizleştirirken!..
Yarasa & Deprem
Atatürk! ve CHP ?
TURAN Hayali Gerçekleşir mi?! Nasıl?
"Ölürken Ne Deniyordu Lan!.."
Üç Devlet Tek Millet ve Doğu Türkistan
Türk Denilince!..
Savaşın Her Çeşidine Hazır Olmak!
"Erdoğan Gitmeli"!..?
Çin Devlet Başkanına Açık Davet!.. "Dünyada barış ve huzur arıyoruz!.."
Büyü / Sihir / Cincilik
Akıncılar! Bu hikâye; Bizim hikâyemiz!
40 Yıl Önce Tarihi Kudüs Mitingi
Dilimizin Başına Gelenler Pişmiş Tavuğun Başına Gelmedi
Kadın Olmak!.. Neye Göre?! Kime Göre?!
Doğu Türkistanlıların Sessiz Çığlığı!..
Başörtüsü ;"Fora"
Beştepe 5'ten Büyüktür! Erdoğan'ın rakibi Erdoğandır!
Narkoz!..
Söz Vermek & Söz Ahlakı
Muharrem İnce ve Akşener Nereye Koşuyor? "Muharrem Gel Buraya"
"İstanbul Sözleşmesi" ile Uçuruma Gitmekte siniz ! Vatandaş ise Yol Ayırımında!..
Abi Ne Medeniyeti, Bizden Adam Olmaz (mı?) -1-
Dikdatör
SEÇMEN KÜSKÜN SEÇMEN KIRGIN!
Küresel Yozlaşma ve Gençlik "İstanbul özleşmesi"
bncmedyahaber.com Yazarı Halis Özdemir Kimdir?