Reklamı Geç
HABER DETAY
Filistin ve Yerel Seçimler Gündemde! AK Parti MV. Hasan Turan, Gece Ajansı'nda Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!..
Gece Ajansı'nda AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ile siyasi kariyeri ve Türkiye-Filistin ilişkileri üzerine detaylı bir sohbet gerçekleştirdi. Programda, Turan'ın liderlik anlayışı, yerel yönetimler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediyecilik anlayışı masaya yatırıldı. Turan, AK Parti'nin belediyecilik başarısını anlattı. CHP'nin yapmadıklarını bir bir sıraladı ve sadece İstanbul için vaatlerinin sadece Yüzde 5'ini yapabildiklerini ifade etti. Programın Filistin bölümünde ise duygusal bir an yaşandı: Filistin/Gazze'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazılan mektup canlı yayında okundu. Turan'ın samimi cevapları ve programdaki derin tartışmalar izleyicileri etkiledi. İşte ayrıntılar!..
25 Ocak 2024 - Perşembe 13:18
GÜNDEM

 

 


Muhammet Binici’nin hazırlayıp sunduğu Akit TV’de canlı olarak ekranlara gelen Gece Ajansı programına, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın konuk oldu. Programda, Turan’ın yaşamı ve siyasi kariyeri üzerine detaylı bir sohbet gerçekleştirildi. 1967 doğumlu Giresunlu siyasetçi olan Turan, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu ve Uzakdoğu sporlarıyla ilgilenen bir isim olarak tanınıyor. AK Parti’nin çeşitli görevlerinde bulunmuş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ile Türkiye-Filistin Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı gibi önemli pozisyonlarında görev alan Turan ile derinlemesine bir sohbet gerçekleştirildi.

 

 


Programda, Turan’ın siyasi kariyeri, liderlik anlayışı, yerel yönetimler ve Türkiye-Filistin ilişkileri gibi konular ele alındı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediyecilik anlayışı ve vaatlerin gerçekleştirilme durumu da masaya yatırıldı. Muhammet Binici’nin, Turan’a AK Parti belediyeciliği ile CHP belediyeciliğini karşılaştırması üzerine, CHP’nin vaatlerinin Yüzde 5’ten azını gerçekleştirebilmesi ve İmamoğlu’nun performansının eleştirilmesi dikkat çekti. Hasan Turan, AK Parti’nin belediyecilik anlayışını övdü ve CHP’nin icraatlarını eleştirerek, İstanbul’un sorunlarına çözüm getiremediğinin altını çizdi. Turan, AK Parti’nin yerel yönetimlerdeki başarılarını vurgulayarak, İstanbul’a hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.


Programın en duygusal anlarından biri ise Filistin/Gazze’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yazılan bir mektubun canlı yayında okunmasıydı. Danya Ebu Muhsin’in duygu dolu mektubu, Hasan Turan’a okunarak, Turan’ın mektupla ilgili samimi ve duygusal cevapları izleyicileri etkiledi. Turan’ın verdiği cevaplar, gerçekleri açıkça gözler önüne serdi ve programda derin bir etki yarattı.


Muhammet Binici’nin hazırlayıp sunduğu Gece Ajansı, önemli konuklarıyla siyasi ve duygusal konuları derinlemesine ele alarak izleyicilere bilgi ve düşünce sunmaya devam ediyor.
 

 

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.