Haber Detayı
19 Temmuz 2021 - Pazartesi 10:36
 
Teknovia, Suşehri’de Son Teknoloji İle Yapılan Hayvan Pazarı ve Kesim Merkezinde
Anadolunun parlayan yıldızı haline gelen Suşehri, projelerine hız kesmeden devam ediyor. Bu projelerden bir tanesi ise hayvancılığa en büyük katkıyı sunan unsurlardan hayvan pazarı kesim merkezi. Suşehri Belediyesi en son teknoloji ile 2020 yılında Suşehri ve çevre illerin hizmetine sunduğu hayvan pazarı ve kesim merkezi ise göz kamaştırıyor.
PROGRAM Haberi
Teknovia, Suşehri’de Son Teknoloji İle Yapılan Hayvan Pazarı ve Kesim Merkezinde

Anadolunun parlayan yıldızı haline gelen Suşehri, projelerine hız kesmeden devam ediyor. Bu projelerden bir tanesi ise hayvancılığa en büyük katkıyı sunan unsurlardan hayvan pazarı ve kesim merkezi. Suşehri Belediyesi en son teknoloji ile 2020 yılında Suşehri ve çevre illerin hizmetine sunduğu hayvan pazarı ve kesim merkezi ise bölgede göz kamaştırıyor.

 

Gazeteci, Yazar, Program Yapımcısı, Sunucu, Yönetmen Muhammet Binici son sistem teknolojiler ile yapılan tesisi yerinde inceledi ve Türkiye'nin Teknoloji Programı Teknovia ile de ekranlara taşıdı.

 

Çiftçiler bölgede göz kamaştıran böyle bir tesisin olmasından çok memnun.

 

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, bölgedeki tarım ve hayvancılığın gelişmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Her bayram olduğu gibi bu bayram da Kurban Bayramı öncesi hareketliliğe dikkat çekerek tesislerin Suşehri ve bölge halkının hizmetinde olduğunun altını çizdi.

 

Yüksel, Kurban bayramı öncesi tüm personelimiz ile "Hummalı çalışmalarımız devam ediyor. Son teknoloji ile donattığımız yeni tesislerimizle hem besicilerimize hem de yeni mezbahanemizle kasaplara bu sene de güzel hizmetler vermenin gayreti içerisinde olacağız." dedi.

 

Tesislerin ilçe ve bölgeyenin hizmetinde olduğunu belirten  Yüksel, şunları Söyledi:

 

"Mezbahanemiz 1285 metrekare alana sahip ve son teknolojik teçhizatlarla aynı anda daha fazla kesim yapılabilecek kapasitede. Aynı bölgedeki hayvan pazarımız ise 1300 metrekare kapalı satış yerine sahip ve yaklaşık 250 büyükbaş hayvanın sığabileceği şekilde düzenlendi. Bu alanda, 200 metrekare kapalı ahır, 100 metrekare karantina ahırı, yem deposu, bakıcı evi ve 2 katlı idari bina bulunuyor. Hayvan pazarı ve hayvan oteli olan kompleks içerisinde otopark alanı ve yeşil alan da bulunuyor."

 

İşte Muhammet Binici'nin yerinde inceleyip ekranlara taşıdığı tesisin tüm ayrıntıları!..

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Teknovia,, Suşehri’de, Son, Teknoloji, İle, Yapılan, Hayvan, Pazarı, ve, Kesim, Merkezinde,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı