Haber Detayı
16 Eylül 2020 - Çarşamba 17:29
 
Beynine Pıhtı Atmasının Sebebini İlk Kez Açıkladı!.. DSÖ'nün Büyük Yalanı!..
Garbiyat Enstitüsü Başkanı 18. Dönem Anavatan Partisi Sakarya Millet Vekili Dr. Yalçın Koçak TV5'te Yayınlanan Muhammet Binici ile Söz Meydanı Programına telefon bağlantısı ile katıldı. Dr. Yalçın Koçak, Beynine pıhtı attıktan sonra ilk kez bir canlı yayına katıldı. Geçirdiği hastalık ve Koronavirüs süreci ile alakalı şok açıklamalarda bulundu. İşte Ayrıntılar;
GÜNDEM Haberi
Beynine Pıhtı Atmasının Sebebini İlk Kez Açıkladı!.. DSÖ'nün Büyük Yalanı!..

Garbiyat Enstitüsü Başkanı 18. Dönem Anavatan Partisi Sakarya Millet Vekili Dr. Yalçın Koçak TV5'te Yayınlanan Muhammet Binici ile Söz Meydanı Programına telefon bağlantısı ile katıldı.
Dr. Yalçın Koçak, Beynine pıhtı attıktan sonra ilk kez bir canlı yayına katıldı. Geçirdiği hastalık ve Koronavirüs süreci ile alakalı şok açıklamalarda bulundu.

 

Dr. Yalçın Koçak Koranavirüs Türkiye'de yeni başladığı dönemde (Mart 2020) yine Muhammet Binici ile Söz Meydanı Programına katılmış. Program sonrasında ise Koçak'ın beyni pıhtı atmış ve rahatsızlanmıştı. Muhammet Binici, Dr. Koçak ile telefon bağlantısı yapmadan önce Mart ayında yayınlanan programdan bir VTR yayınladı.  

 

Canlı olarak yayınlanan programda açıklamalarda bulunan Garbiyat Enstitüsü Başkanı Yalçın Koçak, ''Elimizde bir çözüm var. Ey tıpçılar, ey bilim heyeti, Sayın Cumhurbaşkanım, bunlar C vitamini ile hasta tedavi etmeye çalışıyorlar mavra yapıyorlar. (gün geçiriyorlar) Bu milleti kandırttırmayın. İstirham ediyorum. Lütfen rica ediyorum. Abdullah Çoban Hocanın elindeki serumu derhal ölmek üzere olan bir hastaya, olmadı şahsıma uygulayın. Uygulattırın. Amma virüsü de bana verin. Verin o virüsü de kullanalım serumun iyi geldiğini de hep birlikte görelim. Ondan sonra süratli bir şekilde laboratuvarlarımızda bunu üretip önce Milletimize sonra Dünyaya sunalım. Bunu çıkın siz anlatın Türk’ün insiyatifçiliği böyle bir şeydir. Önceleyiciliği böyle bir şeydir. Efendim lütfen istirham ediyorum. Rica ediyorum. Sizden Allah Rızası için, ikbal-i devlet için, ahiret için, bu benim ilk ve son isteğim. Ben şahsınızdan hiç bir şey istemedim. 16 senedir de önünüze çıkmadım. Ayağınıza basmadım. Gölgemi önünüze düşürmedim. Alın götürün şimdi. Amma şu gün bu etrafınızdaki mevali taifeden lütfen bizi kurtarın. Lütfen!.. İstirham ediyorum!..” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

HABERİN VİDEOSU

 

 

Koçak, Koronavirüs Sürecini  Değerlendirdi.

Dr. Yalçın Koçak Mart ayındaki programdan sonra beynine pıhtı atmasının sebebi olarak 5G'yi işaret etti. 

Muhammet Binici 7-8 aylık dönemde yaşananları ve salgın sürecini sordu.

Dr. Yalçın Koçak: "Yine sonradan programına Prof. Dr. Abdullah Çoban Bey'i programına konuk ettin ve Türkiye'yi anlattırdın. Ondan da bir sürü izlenimler ve geri dönüşler aldık. Aldın eminim. Yani Türkiye'de birileri birşeyler üretiyor ama birileri de üretilenlerin duyulmaması için önüne engeller koyuyor. Fikirler paylaşılsın istemiyor. Akıllar ortaya çıksın istemiyor. Ben de yaştaşım, dönemdaşım, aynı ocaktan arkadaşım, aynı yola başkoyduğum emek verdiğimiz, aynı davada neferlik yaptığımız, değerli arkadaşım. Sayın Cumhurbaşkanımızdan istirham ettim. Hakkullah üzere dedim ki; şu avanelerden bizi Alah aşkına kurtar. Önümüz açık yoksa!.. 

 

 

Koronavirüste Başka Hinlikler Var!..

" İtalyan, hindistan ve alman doktorlar DSÖ'yü  (Dünya Sağlık Örgütü) tam pass etti ve Koronavirüsün bir ölümcül hastalığa sebep olmadığı başka hinlikler olduğunu çıkardı. Otopsi yaptılar. Çünkü DSÖ diyor ki; 'Korona hastasına otopsi yapmayın!..' Yani neden öldüğü belli olmasın. Yahu neden öldüğünü ben öğreneceğim ki daha sonraki ölümlerin önüne geçeyim. 'Yok siz geçmeyin' niye? Ben 33.1 Milyar Dolar bütçe yaptım. Bunu Dünya'da üteceğim. Ondan sonra bunun çözümünü önünüze koyacağım. Ya da Afrika'da yaptıkları gibi, para yardımını almak istiyorsan!.. Ya çip takacaksın. Ya aşı olacaksın!.. diyorlar. Şeytan kol gezmeye başladı. Muhammet bey bizde Kuran-ı Kerim'de kesin hükmümüz var. "Tohumun ile oynatma". Bunu Türk ne güzel demiş eline beline diline hakim ol!.. Tohumumuz ile oynatmayacağız oynayanlara ise engel olacağız."

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beynine, Pıhtı, Atmasının, Sebebini, İlk, Kez, Açıkladı!.., DSÖ'nün, Büyük, Yalanı!..,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı