Haber Detayı
03 Ağustos 2022 - Çarşamba 08:40
 
AŞI KARŞIT değiliz, teknolojik mRNA sıvılarına karşıyız
“Türkiye’de “AŞI KARŞITLIĞI” olarak algılatılmak istenen bu süreç, İstanbul’da iptal edilen bir toplantının ardında bir kafede başlatılmıştır. O gün yaptığımız uyarı, ne yazık ki plandemi karşıtı diye piyasa sürülen bazı kişiler tarafından desteklenmiş, oyuna gelmiş ve nihayet Davutoğlu’nun yaşadıkları hadisenin malzemesi olmuştur. Platform olarak ısrarla “AŞI KARŞITI” değiliz, teknolojik mRNA sıvılarına karşıyız söylemimizin nedeni budur." İşte Abdurrahman Dilipak ve Muammer Karabulut'un dün yaptığı basın bildirisi ile ilgili tüm ayrıntılar!..
GÜNDEM Haberi
AŞI KARŞIT değiliz, teknolojik mRNA sıvılarına karşıyız

“AŞI” PROVOKASYONU BAŞLADI!

UYARIMIZ, BU MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR!


Bu filmi Türkiye onlarca kez seyretti…


Prof. Dr. Esin Davutoğlu’nun paylaşımı ve yaşadıkları;


Pandemiye plandemi diyenlere karşı önümüzdeki günlerde en ağır şekilde yapılacak olan bir provokasyonun habercisidir.


Davutoğlu’nun, AŞI KARŞITI nın adım adım beni öldürme girişimi”  diye başlayan hezeyanı;  küresel sapkınların geleceklerini bağladıkları ve “AŞI” diye piyasaya sürdükleri  mRNA teknolojilerinin üstünü örtmek, ayrıştırmak için peydahladıkları saldırı sloganı olan, AŞI KARŞITI “ üzerine kurulmuştur.


Türkiye’de “AŞI KARŞITLIĞI” olarak algılatılmak istenen bu süreç,  İstanbul’da iptal edilen bir toplantının ardında bir kafede başlatılmıştır. O gün yaptığımız uyarı, ne yazık ki plandemi karşıtı diye piyasa sürülen bazı kişiler tarafından desteklenmiş, oyuna gelmiş ve nihayet  Davutoğlu’nun yaşadıkları hadisenin malzemesi olmuştur.  


Platform olarak ısrarla “AŞI KARŞITI” değiliz, teknolojik mRNA sıvılarına karşıyız söylemimizin nedeni budur.


Türkiye’deki siyasi cinayetler, darbeler, adı Ergenekon ile anılan tertiplerin hepsi aynı anlayışın ürünüdür.



Bu oyunu plandemi gibi çok daha önce gördük ve gerekli açıklamaları yaptık. Yine uyarıyoruz, “AŞI KARŞIT” diye insanları karşı karşıya getirecekler ve susturacaklar. Hedefleri salgın hastalık bahanesi ile mRNA sıvılarını kullanarak direkt  İNSAN vücuduna hakim olmaktır..


 “AŞI KARŞIT” değiliz, Davutoğlu’na yapılan “iğrenç” eylemi de provokatif buluyoruz.  

 

Saygılarımızla

Abdurrahman DİLİPAK   Muammer KARABULUT

Kaynak: Editör:
Etiketler: AŞI, KARŞIT, değiliz,, teknolojik, mRNA, sıvılarına, karşıyız,
Yorumlar
Haber Yazılımı